Фабер - Кастел Јаглен Скица Сет-7 Парче Јаглен И Пастелни Уметнички Материјали Во Собата

Фабер - Кастел Јаглен Скица Сет-7 Парче Јаглен И Пастелни Уметнички Материјали Во Собата

DEN 0.33

Новак

Достапно за нарачка

РАЗНОВИДНИ МОЛИВИ ОД ЈАГЛЕН-Фабер-Кастел Јаглен и Пит Пастелни Моливи се флексибилни и разноврсни. Идеален за скицирање, графички дизајн и засенчување!. КОМПЛЕТЕН СЕТ ЗА МОЛИВИ ОД ЈАГЛЕН-Вклучува 2 Природни Стапчиња Јаглен Фабер - Кастел Пит (6-11 мм), Пит Природен Јаглен Молив (среден), Пит Компримиран Јаглен Молив (мек), Пит Пастелен Молив (бел, среден), блендер за хартија и месена гума за бришење. БАЛАНСИРАНА ЗАВРШНИЦА-Моливите Од Јаглен пит содржат олово што е мешавина од саѓи и глина за непречено и избалансирано поставување. РАЗЛИЧНИ Моливи ОД Јаглен-Фабер-Кастел Јаглен се лизгаат низ хартијата, лесно се самозадоволуваат и лесно се мешаат и бришат без тешкотии за зголемено искуство. Класичниот молив со јаглен прикажува длабока, интензивна црна боја, додека природниот јаглен има сиво-сина нијанса. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛИ ЗА СКИЦИРАЊЕ - Од 1761 Година, Фабер-Кастел гордо создаде уметност и училишен прибор за деца, возрасни и професионални уметници. Сетот за Скици со јаглен фабер-Кастел обезбедува издржливи, флексибилни и квалитетни материјали за скицирање за студентот по уметност и аспирант уметник. 2 Пит® Природни Јаглен Стапчиња (6-11 мм) , 1 Пит® Јаглен Молив-Медиум, 1 Пит® Компримиран Јаглен Молив-Мек, 1 Пит® Пастелен Молив - #101 Бел, Среден, 1 Гума За Месење И 1 Бришач За Хартија во кутија. Сетот За Скици со јаглен фабер-Кастел е идеален за аспирантниот уметник и студент по уметност. Моливите со јаглен обезбедуваат разноврсност кои се идеални за скицирање, графички дизајн, засенчување, урбано скицирање, уметност со мешани медиуми, уметност со димензии и портрети. Ова е комплетен сет за моливи со јаглен кој вклучува 2 Природни Стапчиња Јаглен Фабер-Кастел пит (6-11 мм), Пит Природен Јаглен Молив, Пит Компримиран Јаглен Молив (мек), пит пастелен молив (бел, среден), мешана гума за бришење и мешалка за хартија. Фабер-Кастел Јаглен Моливи се исклучително разновидни во боја и способност. Карактеристичното олово е мешавина од саѓи и глина за да се обезбеди непречено, избалансирано поставување. Оловото се лизга низ хартијата, брише без тешкотии и се меша и добро се меша за да биде совршен медиум за мешани медиуми. Класичниот јаглен поставува длабока, интензивна црна боја која може да се надополни со сиво-сината нијанса од природниот јаглен. Од 1761 Година, Фабер-Кастел гордо создаде уметнички и училишен прибор за деца, возрасни и професионални уметници. Подигнете ја вашата вештина и работа користејќи го Флексибилниот И издржлив Сет За Скици Од Јаглен Фабер-Кастел, кој е идеален за студентот по уметност и аспирант уметник.