Nitto Kohki TK00520-0 Tungsten Carbide Tupped Annular Cutter, 7/8 Дијаметар на секачот, 1-3/8 Длабочина за сечење

Nitto Kohki TK00520-0 Tungsten Carbide Tupped Annular Cutter, 7/8 Дијаметар на секачот, 1-3/8 Длабочина за сечење

DEN 1.00

Новак

Достапно за нарачка

Совети за карбид за побрзо сечење. Сечење единечен премин, не е потребна пилот -дупка. Ануларниот дел ја прави целата работа толку мала отпорност на сечење го намалува времето на дупчење. Можно е сечење на наклонети, издолжени и работ на дупките. Произведува малку згура и неколку чипови за лесно отстранување. Максимална длабочина на намалување : 1-3/8 инчи. Совети за карбид за побрзо сечење. Сечење единечен премин, не е потребна пилот -дупка. Ануларниот дел ја прави целата работа толку мала отпорност на сечење го намалува времето на дупчење. Можно е сечење на наклонети, издолжени и работ на дупките. Произведува малку згура и неколку чипови за лесно отстранување. Максимална длабочина на намалување : 1-3/8 инчи. Nitto Kohki го разви системот за замена со еден допир за секачи за ануларни дупки со ануларни дупки на etетброах. Тие се дизајнирани да бидат монтирани и отстранети без употреба на алатка. Ова го намалува времето потребно за замена на секачите.