Југозападна Индијанска Плажа Крпи Песок Слободен,Мека И Брзо Сушење, Бања Крпи Кожата-Пријателски И Абсорбента,Погоден За Бања, Базен, Плажа, Патување, Подарок За Б?

Југозападна Индијанска Плажа Крпи Песок Слободен,Мека И Брзо Сушење, Бања Крпи Кожата-Пријателски И Абсорбента,Погоден За Бања,

DEN 660.80

Новак

Достапно за нарачка

`+Големина : Крпи За Плажа Големина 52х32 Инчи/130смх80см, Лесни и Абсорбента, Совршени за Плажа и Бања. Ткаенината Е Мека И Мека Против Кожата, Што Ги Прави Погодни За Сите Возрасти, Така Што Вие, Вашите Деца И Вашите Родители Ќе Ги Сакате. Queper Absorbent® : Нашите Крпи За Плажа Од Микрофибер Се Мазни, Супер Меки, Лесно Се Тресат Од Песок И Лесно Се Чистат. Екстремно Абсорбента,Капацитетот За Апсорпција На Вода Може Да Достигне 7 Пати Поголема Од Сопствената Тежина. Се Суши За Само Неколку Моменти,Крпите За Плажа Ќе Ја Апсорбираат Влагата На Површината На Вашето Тело За Да Ве Стоплат. ●Повеќенаменски Крпи● : Совршени Крпи За Плажа За Возрасни И Деца. Добар Избор Како Внатрешни И Крпи За Базен. Погоден За Играње Покрај Море Или Правење Јога, Патување, Пливање Во Базен, Кампување. Овие Крпи За Плажа Можете Да Ги Подарите На Вашето Семејство, Пријатели, Колеги И Многу Повеќе. ●Лесен За Носење : Овие Меки Крпи За Плажа Може Да Се Преклопат На Мали Парчиња, Многу Лесни И Зафаќаат Малку Простор, Ставете Го Во Стилска Торбичка За Повеќекратна Употреба. Лесен За Носење, Може Да Се Наредени Или Обесени На Кука, Заштедувајќи Простор И Лесен За Чување. Може Да Се Користи Насекаде Лесно. €Исклучителна И Не-Избледува Q : Крпите За Плажа Усвојуваат Технологија За Дигитално Печатење Со Висока Дефиниција, Која Нема Да Избледи, А Достапни Се Различни Теми. Крпите За Плажа Се Тестирани И Сертифицирани Дека Се Еколошки И Без Мирис. Ова Се Совршени Висококвалитетни Крпи За Плажа. `+Големина : Крпи За Плажа Големина 52х32 Инчи/130смх80см, Лесни и Абсорбента, Совршени за Плажа и Бања. Ткаенината Е Мека И Мека Против Кожата, Што Ги Прави Погодни За Сите Возрасти, Така Што Вие, Вашите Деца И Вашите Родители Ќе Ги Сакате. Queper Absorbent® : Нашите Крпи За Плажа Од Микрофибер Се Мазни, Супер Меки, Лесно Се Тресат Од Песок И Лесно Се Чистат. Екстремно Абсорбента,Капацитетот За Апсорпција На Вода Може Да Достигне 7 Пати Поголема Од Сопствената Тежина. Се Суши За Само Неколку Моменти,Крпите За Плажа Ќе Ја Апсорбираат Влагата На Површината На Вашето Тело За Да Ве Стоплат. ●Повеќенаменски Крпи● : Совршени Крпи За Плажа За Возрасни И Деца. Добар Избор Како Внатрешни И Крпи За Базен. Погоден За Играње Покрај Море Или Правење Јога, Патување, Пливање Во Базен, Кампување. Овие Крпи За Плажа Можете Да Ги Подарите На Вашето Семејство, Пријатели, Колеги И Многу Повеќе. ●Лесен За Носење : Овие Меки Крпи За Плажа Може Да Се Преклопат На Мали Парчиња, Многу Лесни И Зафаќаат Малку Простор, Ставете Го Во Стилска Торбичка За Повеќекратна Употреба. Лесен За Носење, Може Да Се Наредени Или Обесени На Кука, Заштедувајќи Простор И Лесен За Чување. Може Да Се Користи Насекаде Лесно. €Исклучителна И Не-Избледува Q : Крпите За Плажа Усвојуваат Технологија За Дигитално Печатење Со Висока Дефиниција, Која Нема Да Избледи, А Достапни Се Различни Теми. Крпите За Плажа Се Тестирани И Сертифицирани Дека Се Еколошки И Без Мирис. Ова Се Совршени Висококвалитетни Крпи За Плажа.

Избор на клиент

ЦФСНЦМ Крпи За Возрасни Памучни Мажи Жени Абсорбента Крпа За Капење Во Бања Новак
ЦФСНЦМ Крпи За Возрасни Памучни Мажи Жени Абсорбента Крпа За Капење Во Бања

Материјали : памук Процес на печатење и боење што не е лесно да се избледи : мек и удобен, не е лесен за бле

DEN 1.33
Кала Кобалт Сина Крпа За Ладење, Блут Новак
Кала Кобалт Сина Крпа За Ладење, Блут

Обезбедува моментално ладење кога се користи влажно Може да се носи наоколу како обична крпа за бришење

DEN 183.68
Симпи - Магија 79444 Дијамант Памучни Крпи За Капење, Бела, 4 Брои Новак
Симпи - Магија 79444 Дијамант Памучни Крпи За Капење, Бела, 4 Брои

100% памук ДОСТАПЕН ПАКЕТ : 4пакет кадифни крпи за капење со Дијамантски Дизајн и ткаена детална шема...

DEN 2.33