Американски Стандард 5900А05ГР. 020 Аква Миење Неелектрично Биде Седиште За Издолжени Тоалети, 14,9 Во Широк х 3,6 Во Висок х 21,1 Во Длабока, Бела Боја

Американски Стандард 5900А05ГР. 020 Аква Миење Неелектрично Биде Седиште За Издолжени Тоалети, 14,9 Во Широк х 3,6 Во Висок

-110 %

DEN 1518.40

Новак

Достапно за нарачка

Неелектрична функција за биде со прилагодлив волумен на прскање. Независни двојни млазници за самочистење за ефикасно чистење на предниот и задниот дел. "Без Слем" седиште со Бавно затворање Не е потребна електрична енергија. Ова седиште има и подигнување со едно копче за полесно чистење; бавно затворање на шарките за да се спречи треснување на седиштето и инсталација на горната монтажа за полесна инсталација. Одговара на повеќето конвенционални тоалети.

Избор на клиент