Втора Кожа Сино Авокадо Дизајнирано Од Реико Тада За Xperia SX SO-05D/docomo DSEXSX-ABWH-199-Z037

Втора Кожа Сино Авокадо Дизајнирано Од Реико Тада За Xperia SX SO-05D/docomo DSEXSX-ABWH-199-Z037

DEN 0.67

Новак

Достапно за нарачка

Производител Број На Модел : DSEXSX-ABWH-199-Z037. Производител Број На Модел : DSEXSX-ABWH-199-Z037. Авокадо - Кун Xperia SXSO-05 D/docomo Случај Материјал : случај тело/ABS обработка : филм трансфер, горниот слој заврши печатење опсег : целосно печатење [компатибилни модели] Xperia SXSO-05 D/docomo ексклузивно *Спецификациите може да се променат без претходна најава. ● Сликата е композитна слика. ●Целата обработка на производот е рачно изработена и спроведена во Јапонија од квалификувани занаетчии. Ги штити грбот и страните. ●Телефонот може да се полни со приложено куќиште (само кабел) што не е компатибилно со полначи од типот на работната површина. Може да има случаи кога бојата на куќиштето може да избледи поради технологијата на производство. Ви благодариме за разбирањето. [За Времето На Испорака] *бидејќи секоја ставка е рачно изработена од занаетчија, може да потрае и до 3 недели пред испораката. Ве молиме признајте.

Избор на клиент

Втор Крал На Черепот НА КОЖАТА ТИП2 / ЗА GALAXY S III Proge SCL21/au ASCL21-TPCL-701-J014 Новак
Втор Крал На Черепот НА КОЖАТА ТИП2 / ЗА GALAXY S III Proge SCL21/au ASCL21-TPCL-701-J014

Материјал : тело На Куќиштето / ТПУ (мека кутија) Третман : ув излечиво мастило (страните се млечно бели (п�

DEN 604.96
Втор СЈАЈ НА Кожата БЛЕКАТЕЛИЕ/За Стрели Х Ф-02Е / докомо ДФЈ02Е-АБВХ-193-К552 Новак
Втор СЈАЈ НА Кожата БЛЕКАТЕЛИЕ/За Стрели Х Ф-02Е / докомо ДФЈ02Е-АБВХ-193-К552

Овој случај на паметни телефони е популарен бренд "ВТОРА КОЖА" со огромен број компатибилни модели и диз

DEN 672.48
ВТОРА КОЖА Вакаба Гочаго-Чан Дел 8 / За Xperia AX SO-01E/docomo DSO01E-ABWH-193-K545 Новак
ВТОРА КОЖА Вакаба Гочаго-Чан Дел 8 / За Xperia AX SO-01E/docomo DSO01E-ABWH-193-K545

Ракување : Огромно Бр Ова е случај на паметен телефон од популарниот бренд "ВТОРА КОЖА"...

DEN 3.33
Втора Кожа Вакаба Мора Да Оди-Чан Дел 4 За Aquos Телефон st SH-07D/docomo DSHA7D-ABWH-193-K541 Новак
Втора Кожа Вакаба Мора Да Оди-Чан Дел 4 За Aquos Телефон st SH-07D/docomo DSHA7D-ABWH-193-K541

Ракување : Огромно Бр Ова е случај на паметен телефон од популарниот бренд "ВТОРА КОЖА"...

DEN 672.48
Втора КОЖА ШЕОНЕ СКИТНИК Зулу ЗА МЕДИАС Х Н-07Д / докомо ДНЦН7Д-АБВХ-193-К553 Новак
Втора КОЖА ШЕОНЕ СКИТНИК Зулу ЗА МЕДИАС Х Н-07Д / докомо ДНЦН7Д-АБВХ-193-К553

Овој случај на паметни телефони е популарен бренд "ВТОРА КОЖА" со огромен број компатибилни модели и диз

DEN 2.33
ВТОРА Кожа Куче Розова х Бела Дизајн ОД РОТМ / ЗА РЕГЗА Телефон Т-01Д/докомо ДТСР1Д-ПЦЦЛ-202-Ј184 Новак
ВТОРА Кожа Куче Розова х Бела Дизајн ОД РОТМ / ЗА РЕГЗА Телефон Т-01Д/докомо ДТСР1Д-ПЦЦЛ-202-Ј184

DTSR1 DPCCL202Y184 РЕГЗА Телефон Т01Д / докомо DTSR1 DPCCL202Y184 РЕГЗА Телефон Т01Д / докомо Слатко куче со седечка положба

DEN 2.00
Втора КОЖА ЊУЈОРК Мулти Срце Точка Бел Дизајн со Влага/ЗА МЕДИУМИ X N-04E/docomo DNC04E-PCCL-277-Y278 Новак
Втора КОЖА ЊУЈОРК Мулти Срце Точка Бел Дизајн со Влага/ЗА МЕДИУМИ X N-04E/docomo DNC04E-PCCL-277-Y278

Материјал : случај тело / поликарбонат Обработка : увмастило за лекување, завршна обработка на горниот с�

DEN 672.48
ДА Цветна Лента Црна / ЗА HTC J ISW13HT/auhtj13-PCCL-201-N048 Новак
ДА Цветна Лента Црна / ЗА HTC J ISW13HT/auhtj13-PCCL-201-N048

AHTJ13PCCL201N048 HTC EVO 3 D ISW12 HT / au ОД KDDI Заштитува ВАШИОТ HTC J ISW13 HT / au од гребнатини!! Многу е лесно да се отстрани Зе

DEN 1.00
Втора Кожа Батик Портокал / ЗА Ф-12Ц/докомо ДФЈ12Ц-ПЦЦЛ-299-И287 Новак
Втора Кожа Батик Портокал / ЗА Ф-12Ц/докомо ДФЈ12Ц-ПЦЦЛ-299-И287

Материјал : случај тело / поликарбонат Обработка : увмастило за лекување, завршна обработка на горниот с�

DEN 604.96
Втор Монограм На Черепот На Кожата Градски Камуфлажен Дизајн ОД РОТМ/ЗА МЕДИАС Х Н-04Е/докомо ДНЦ04Е-ТПЦЛ-702-Ј144 Новак
ПИНК / ЗА HTC EVO 3D ISW12HT/au AHTEV3-PCCL-201-N037 Новак
ПИНК / ЗА HTC EVO 3D ISW12HT/au AHTEV3-PCCL-201-N037

АХТЕВ3ПЦЦЛ201Н037 HTC EVO 3 D ISW12 HT / au ОД KDDI АХТЕВ3ПЦЦЛ201Н037 HTC EVO 3 D ISW12 HT / au ОД KDDI Заштитува HTC EVO 3 D ISW12 HT / au ОД KDDI од г

DEN 599.68
Втор Дизајн На Обичен Леопард На Кожата од РОТМ/ЗА Ф-09Д АНТЕПРИМА/докомо ДФЈФ9Д-ПЦЦЛ-202-Ј388 Новак
Втор Дизајн На Обичен Леопард На Кожата од РОТМ/ЗА Ф-09Д АНТЕПРИМА/докомо ДФЈФ9Д-ПЦЦЛ-202-Ј388

Ракување : Огромно Бр Ова е случај на паметен телефон од популарниот бренд "ВТОРА КОЖА" Материјал : случа�

DEN 0.67
Втор Гниење На Кожата Леопард Бел Дизајн со РОТМ/За Оптимус Г ЛГЛ21/ау АЛГЛ21-ПЦЦЛ-202-Ј392 Новак
Втор Гниење На Кожата Леопард Бел Дизајн со РОТМ/За Оптимус Г ЛГЛ21/ау АЛГЛ21-ПЦЦЛ-202-Ј392

Овој случај на паметни телефони е популарен бренд "ВТОРА КОЖА" со огромен број компатибилни модели и диз

DEN 2.00
Втор Цвет на Цреша на Кожата/ЗА ЕЛУГА П-03Е/докомо ДПСП3Е-АБВХ-101-Ф002 Новак
Втор Цвет на Цреша на Кожата/ЗА ЕЛУГА П-03Е/докомо ДПСП3Е-АБВХ-101-Ф002

Овој случај на паметни телефони е популарен бренд "ВТОРА КОЖА" со огромен број компатибилни модели и диз

DEN 672.48
Втор Гниење На Кожата Леопард Жолт Дизајн од РОТМ/За Аквос Телефонска Серија ШЛ21/ауlл21-ПЦЦЛ-202-Ј389 Новак
Втор Гниење На Кожата Леопард Жолт Дизајн од РОТМ/За Аквос Телефонска Серија ШЛ21/ауlл21-ПЦЦЛ-202-Ј389

Овој случај на паметни телефони е популарен бренд "ВТОРА КОЖА" со огромен број компатибилни модели и диз

DEN 1.33
ЕСНО Очила За Сонце Мулти / За Стрелки f-07D/docomo DFJF7D-PCCL-201-N026 Новак
ЕСНО Очила За Сонце Мулти / За Стрелки f-07D/docomo DFJF7D-PCCL-201-N026

Гаранцијата на производителот не може да се примени DFJF7 DPCCL201N026 Стрелките f07 D / docomo DFJF7 DPCCL201N026 Стрелките f

DEN 602.24
ДА Руж Црвено / За XperiaTM acro HD IS12S/au ASEXHD-PCCL-201-N014 Новак
ДА Руж Црвено / За XperiaTM acro HD IS12S/au ASEXHD-PCCL-201-N014

АСЕКСХДПЦЦЛ201Н014 Xperia TM acro HD IS12 S / au ОД KDDI АСЕКСХДПЦЦЛ201Н014 Xperia TM acro HD IS12 S / au ОД KDDI Xperia TM acro HD IS12 S / au ОД KDDI штит

DEN 2.00
Paiiige AUW11K-101-A008 Љубовна Трка ЗА DIGNO ISW11K/au ОД KDDI Новак
Paiiige AUW11K-101-A008 Љубовна Трка ЗА DIGNO ISW11K/au ОД KDDI

Производител Број На Модел : AUW11 K101A008 Материјал : случај тело / поликарбонат Обработка : ув мастило за ств�

DEN 568.96
ДА Руж Жолта / За XperiaTM ACRO SO-02C/docomo DSEXCR-PCCL-201-N016 Новак
ДА Руж Жолта / За XperiaTM ACRO SO-02C/docomo DSEXCR-PCCL-201-N016

DSEXCRPCCL201N016 Xperia TM acro SO02 C / docomo DSEXCRPCCL201N016 Xperia TM acro SO02 C / docomo Xperia TM ACRO SO02 C / docomo штити од гребнатини!! Многу е лесн

DEN 0.33