Pioneer JDM300 6 Disc Magazine за PDM427

Pioneer JDM300 6 Disc Magazine за PDM427

DEN 1.67

Новак

Достапно за нарачка

Не мора да ја запрете музиката за да го вчитате списанието што доаѓа со плеерот. Боја : Црна. Има списание со 6 дискови за сите менувачи на ЦД Пионер. Вчитајте го вашето ново списание JD-M300 додека уживате во мелодии. Чувајте дополнително натоварено со вашата омилена мешавина за ЦД -забава за кога вашите пријатели ќе се појават. Не мора да ја запрете музиката за да го вчитате списанието што доаѓа со плеерот. Боја : Црна. Има списание со 6 дискови за сите менувачи на ЦД Пионер. Вчитајте го вашето ново списание JD-M300 додека уживате во мелодии. Чувајте дополнително натоварено со вашата омилена мешавина за ЦД -забава за кога вашите пријатели ќе се појават. 6-дискови списание за сите менувачи на ЦД Пионер.

Избор на клиент

Decksaver DSP-PC-X32Compact Заштитно покритие за Pro Behringer x32 Compact Новак
Decksaver DSP-PC-X32Compact Заштитно покритие за Pro Behringer x32 Compact

Тежина на пакет : 1,610 кг Тип на производ : делови од инструменти и додатоци Димензии на пакетот : 66.04 L x 7,62 H

DEN 2.33