Лунати 40200733ЛК Вуду 249/255 Цврст Ролери Кам/Лифтер Комплет За Крајслер 273-360 ЛА

Лунати 40200733ЛК Вуду 249/255 Цврст Ролери Кам/Лифтер Комплет За Крајслер 273-360 ЛА

DEN 452.80

Новак

Достапно за нарачка

Одлична камера за улични / ленти апликации. Има добар среден опсег и одлични ГОРНИ ВРТЕЖИ во МИНУТА, вртежен момент и КС. Работи добро во 346-360 в.и. мотори. Потреби 3200-3500 ВРТЕЖИ во МИНУТА конвертор или 4-брзина, заглавија, 10.5 : 1+ компресија и 4.10 запчаници. Груб неактивен. 3000-7000 Вртежи во МИНУТА Оперативен Опсег. 249/255 Времетраење на .050". Агол На Одвојување На Лобусот Од 110 Степени. 0.585"/0.600" Вентил Лифт. Комплетите за камери и Кревачи лунати вклучуваат брегаста осовина, збир на кревачи и упатства. Повеќе Моќ Каде Што Е Важно-Лунатис вуду камерите испорачуваат повеќе површина под кривата од која било друга серија на брегаста осовина. Нема Компромиси-вуду серијата Лунатис обезбедува повеќе одговор на гас, побрзо забрзување, повеќе вакуум и подобра ефикасност. Овие фактори, во комбинација со максимална коњска сила и вртежен момент, ги прават брегастите вратила вуду совршен избор за широк спектар на апликации со високи перформанси. Одговара Крајслер 273, 318 и 360 лос анџелес. Произведено во САД. Одлична камера за улични / ленти апликации. Има добар среден опсег и одлични ГОРНИ ВРТЕЖИ во МИНУТА, вртежен момент и КС. Работи добро во 346-360 в.и. мотори. Потреби 3200-3500 ВРТЕЖИ во МИНУТА конвертор или 4-брзина, заглавија, 10.5 : 1+ компресија и 4.10 запчаници. Груб неактивен.