10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент компатибилен со Pentax K-S2

10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент компатибилен со Pentax K-S2

DEN 1112.00

Новак

Достапно за нарачка

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен. Оптичко стакло со високо-индекс / ниска дисперзија 2 елемент. Целосно мулти-обложено и навој. Анти-рефлексија облога. Автоматско фокусирање на автоматско фокусирање / инфрацрвен компатибилен. Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен. Оптичко стакло со високо-индекс / ниска дисперзија 2 елемент. Целосно мулти-обложено и навој. Анти-рефлексија облога. Автоматско фокусирање на автоматско фокусирање / инфрацрвен компатибилен. Оптичките леќи од крупен се за брза и лесна фотографија одблизу. Леќите одблизу се навртуваат на предниот дел на леќите како што би филтер. Овој леќа има два ахроматски елементи за да ги поправи хроматските аберации. Тие не ги деградираат високите оптички перформанси како резултат на вашите камери природни леќи.

Избор на клиент

Канон EOS 80D 10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент Новак
Канон EOS 80D 10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 1272.00
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Panasonic Lumix DMC-G6 Новак
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Panasonic Lumix DMC-G6

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 2.33
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент компатибилен со Sony 16-105mm f/3.5-5.6 DT Новак
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент компатибилен со Sony 16-105mm f/3.5-5.6 DT

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 1272.00
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Fujifilm X-T4 Новак
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Fujifilm X-T4

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 1.33
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Nikon D750 Новак
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Nikon D750

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 1.67
Nikon D40x 10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент Новак
Nikon D40x 10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 1112.00
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Panasonic Lumix DMC-GH1 Новак
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Panasonic Lumix DMC-GH1

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 2.00
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Pentax K-5 IIS Новак
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Pentax K-5 IIS

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 1119.20
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Panasonic Lumix S1R Новак
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Panasonic Lumix S1R

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 2.67
Канон EOS M5 10X висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент Новак
Канон EOS M5 10X висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 2.00
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Sony Alpha A58 Новак
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Sony Alpha A58

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 1112.00
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент компатибилен со Sony Alpha DSLR-A350 Новак
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент компатибилен со Sony Alpha DSLR-A350

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 0.67
Сигма SD14 10x Висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент Новак
Сигма SD14 10x Висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 2232.00
Олимп ОМ-Д Е-М5 Марк II 10x Висока дефиниција 2 Елементите заблизу Новак
Олимп ОМ-Д Е-М5 Марк II 10x Висока дефиниција 2 Елементите заблизу

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 1.33
Nikon D610 10x Висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент Новак
Nikon D610 10x Висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 3.33
Канон EF-S 24mm f/2.8 STM 10x Висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент. Новак
Канон EF-S 24mm f/2.8 STM 10x Висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент.

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 0.33
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Panasonic Lumix S1R Новак
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Panasonic Lumix S1R

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 3.00
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Canon EOS 77d Новак
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Canon EOS 77d

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 1112.00
Sigma 18-250mm F3.5-6.3 DC Macro OS HSM 10x Висока дефиниција 2 елемент близу-U. Новак
Sigma 18-250mm F3.5-6.3 DC Macro OS HSM 10x Висока дефиниција 2 елемент близу-U.

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 1272.00
10x висока дефиниција 2 леќи за затворање на елементите за Panasonic Lumix DC-GH5 Новак
10x висока дефиниција 2 леќи за затворање на елементите за Panasonic Lumix DC-GH5

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 1.00
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Panasonic Lumix G100 Новак
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Panasonic Lumix G100

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 3.33
10x висока дефиниција 2 леќи за затворање на елементите Новак
10x висока дефиниција 2 леќи за затворање на елементите

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 0.33
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент компатибилен со Pentax K-S2 Новак
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент компатибилен со Pentax K-S2

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 0.33
Nikon D3x 10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент Новак
Nikon D3x 10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 0.67
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент компатибилен со Pentax K-S2 Новак
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент компатибилен со Pentax K-S2

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 1112.00
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Panasonic Lumix G7 Новак
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Panasonic Lumix G7

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 1119.20
Канон EOS 1D 10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент Новак
Канон EOS 1D 10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 0.33
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Nikon D3 Новак
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Nikon D3

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 1112.00
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Panasonic Lumix DMC-GH3 Новак
10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Panasonic Lumix DMC-GH3

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен Оптичко стакло со високоиндекс / ниска дисперзија 2

DEN 1119.20