Запчаник, 4.522 ОД, #50

Запчаник, 4.522 ОД, 50

DEN 1.67

Новак

Достапно за нарачка

Запчаник со едно Влакно : 21 Заби, 1 Во Родена Диа. Запчаник со едно Влакно : 21 Заби, 1 Во Родена Диа. Запчаник со едно Влакно : 21 Заби, 1 Во Родена Диа., 4.52 Во Надвор Диа., Единечни Синџири Редови оваа листа е за секој. Техничка Спецификација Ставка Една Влакно Запчаник-Ролери Синџир Запчаници Ролери Синџирот Запчаник Индустрија Големина Синџир 50 Индустрија Синџирот На Теренот 5/8 Во Број На Заби - Запчаници 21 Запчаник Тип Создаден Фиксна Создаден Создаден Диа. - Запчаници 1 Во Надворешната Диа. 4.52 Во Број На Синџири Редови Еден Материјал-Запчаници Челик Теренот Диа. 4.194 Во Запчаник Центар Тип Тип Б Постави Завртка Дупка Диа. 0.313 Во Големината на Клучот 1/4 во x 1/8 Во Локацијата На Завртката Директно Над Клучот И 90 Степени Од Клучот Вклучува Стандарден Клуч И (2) Поставени Завртки.

Избор на клиент

Запчаник, Конус-Заклучување, 60, ОД 5.426 во Новак
Запчаник, Конус-Заклучување, 60, ОД 5.426 во

Точка : Запчаник ТочкаРолери Синџир Запчаници : Ролери Синџир Запчаник Големина Индустрија Синџир : 60...

DEN 2.00
Sprocket, QD, 60, OD 3.250 во Новак
Sprocket, QD, 60, OD 3.250 во

Синџир на ланци на индустрија со големина 60 Терен за ланци на индустријата 3 / 4 во бројот на забите пропа

DEN 0.33
Запчаник, КД, 60, О Д 9.980 Во Новак
Запчаник, КД, 60, О Д 9.980 Во

Запчаник, Индустрија Синџир Големина 60, Број На ЗабиЗапчаници 40, Брзо Одвојува Грмушка Создаден, Запчан�

DEN 0.33
Врска за ланец на ролери за офсет40NP, PK5 Новак
Врска за ланец на ролери за офсет40NP, PK5

Офсет врска : 40 големина на ланецот на индустријата, челик позлатен од никел, 1 / 2 во теренот на ланецот во

DEN 2.67
Sprocket, 35, OD 2.110 in, SS Новак
Sprocket, 35, OD 2.110 in, SS

Spocket со единечно влакно : 16 заби, 1 / 2 во Боре Дија Spocket со единечно влакно : 16 заби, 1 / 2 во Боре Дија...

DEN 2.67
Запчаник, Обичен, 35, од 2.230 Во Новак
Запчаник, Обичен, 35, од 2.230 Во

Точка : Запчаник ТочкаРолери Синџир Запчаници : Ролери Синџир Запчаник Големина Индустрија Синџир : 35...

DEN 0.67
Офсет Ролери Синџир врска60НП, ПК5 Новак
Офсет Ролери Синџир врска60НП, ПК5

Офсет Врска : 60 Големина На Индустриски Синџир, Челик Обложен Со Никел, 3 / 4 Во Теренот На Индустрискиот С�

DEN 0.67