Мемоар '44 Опрема за пакет Опрема за игри Проширување на играта | Историски минијатурни борбени игра | Стратешка игра за возрасни и деца | Возраст 8+ | 2 играчи | Просечн?

Мемоар '44 Опрема за пакет Опрема за игри Проширување на играта | Историски минијатурни борбени игра | Стратешка игра за возрасни

DEN 3.00

Новак

Достапно за нарачка

Силно препорачуваме дека, за визуелна точност, играчите минимум ги поседуваат теренот и таблата за зимски/пустини. Стратешка игра : Распоредување на сили преку најразлични командни картички, паметниот командант ги користи уникатните вештини на неговите единици - пешадија, падобранци, тенкови, артилерија, командоси и борци за отпор - до најголема сила. Опрема за опрема : Втората светска војна го поттикна најсјајниот период на развој на оружјето во историјата на човештвото. Додава длабочина и сложеност. Правила брошура и 25 резиме картички го надополнуваат овој пакет. Број на играчи и просечно време на игра : Оваа уникатна историска борбена игра е направена за 2 играчи и е погодна за 8 и повеќе години.

Избор на клиент

Доцна за небото златен ретривер-ополи Новак
Доцна за небото златен ретривер-ополи

За 26 играчи Класична игра на табли со пресврт на златниот ретривер Изберете традиционална игра или верз

DEN 0.67