Либерти Лексан длабока плоча 9,75 дијаметар

Либерти Лексан длабока плоча 9,75 дијаметар

DEN 0.33

Новак

Достапно за нарачка

Лесна, но сепак издржлива плоча. Направено од не-апсорбичен, бесконечен полипропилен без БПА што е 100% рециклирачки. Дизајниран да се магацин. Мерки 9.2 од 9.2 од 1,1 инчи и тежи 3,7 унци; Поддржано со целосна гаранција на производителот. Лесна, но сепак издржлива плоча. Направено од не-апсорбичен, бесконечен полипропилен без БПА што е 100% рециклирачки. Дизајниран да се магацин. Мерки 9.2 од 9.2 од 1,1 инчи и тежи 3,7 унци; Поддржано со целосна гаранција на производителот. Дијаметар на Lexan Cup 9,75 "Виртуелно нераскинлив прибор за јадење Lexan изгледа остра на вашиот камп, ако сакате цртичка од класа. Во глечер мраз сина. Облека целата ваша кујна со садови за лексан.