ЦРНАТА ПЛОЧА СО ДВЕ ЛЕНТИ ДЕНИС ВИЛСОН ЏЕЈМС ТЕЈЛОР 1971 ОРИГИНАЛНА ЛОБИ КАРТИЧКА 11Х14 ФИЛМСКИ ПОСТЕР

ЦРНАТА ПЛОЧА СО ДВЕ ЛЕНТИ ДЕНИС ВИЛСОН ЏЕЈМС ТЕЈЛОР 1971 ОРИГИНАЛНА ЛОБИ КАРТИЧКА 11Х14 ФИЛМСКИ ПОСТЕР

DEN 697.60

Новак

Достапно за нарачка

Ставка : Оригинална Американска Лоби Картичка (11 на 14 инчи) Филмска Објава рф од филмот На патот Монте Хелман Од 1971 Година "Црна Плоча Со Две Ленти" во кој глумат Џејмс Тејлор, Денис Вилсон и Лори Бирд. Ова Е Лоби Картичка #2 . СОСТОЈБА : оваа лоби картичка е целосно неискористена, со само најмали знаци на ракување. Состојбата е Многу Добра / Во Близина На Нане.

Избор на клиент

ФИЛМ ПОСТЕР: Мунтид 11 х14 Лоби Картичка Жан Габин Филм-Ноар Новак
ФИЛМ ПОСТЕР: Мунтид 11 х14 Лоби Картичка Жан Габин Филм-Ноар

Ова е лоби картичка од 11"х14" Оригинална користена театарска лоби картичка ФилмНоар Ѕвезди Жан Габин...

DEN 1.67
ЦРНАТА ПЛОЧА СО ДВЕ ЛЕНТИ ДЕНИС ВИЛСОН ' 55 ЧЕВИ 1971 ОРИГИНАЛНА ЛОБИ КАРТИЧКА 11Х14 4 ФИЛМСКИ ПОСТЕР Новак
ЦРНАТА ПЛОЧА СО ДВЕ ЛЕНТИ ДЕНИС ВИЛСОН ' 55 ЧЕВИ 1971 ОРИГИНАЛНА ЛОБИ КАРТИЧКА 11Х14 4 ФИЛМСКИ ПОСТЕР

Ставка : Оригинална Американска Лоби Картичка (11 на 14 инчи) Филмски Постер од филмот На патот Монте Хелма

DEN 2.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: Кити 1945-оригинална лоби картичка 11 х14 - Ја Прикажува Полет Годард како ѕвонче на топката-Г Новак
ФИЛМ ПОСТЕР: Мојот Пријател 11 x14 Лоби Картичка Џорџ Е. Стоун Дон Црвениот Бери Лин Робертс Новак
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: Црно Злато 11 х14 Лоби Картичка 5 Ентони Квин Даки Луи Кетрин Демил Новак
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: Црно Злато 11 х14 Лоби Картичка 5 Ентони Квин Даки Луи Кетрин Демил

Ова е лоби картичка од 11"х14" Оригинална користена театарска лоби картичка Ѕвездите Ентони Квин, "Даки" �

DEN 2.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: Тутунски Пат 11 х14 Лоби Картичка Марџори Рамбо Чарли Грејпвин Новак
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: Тутунски Пат 11 х14 Лоби Картичка Марџори Рамбо Чарли Грејпвин

Ова е лоби картичка од 11"х14" Оригинална користена театарска лоби картичка Ѕвездите Марџори Рамбо, Чарл

DEN 2.67
ФИЛМ ПОСТЕР: Човек Кој Не Можеше Да Каже Не-Вирна Лиси-Џорџ Сегал-11х14-Боја-Лоби Картичка Новак
ФИЛМ ПОСТЕР: Човек Кој Не Можеше Да Каже Не-Вирна Лиси-Џорџ Сегал-11х14-Боја-Лоби Картичка

Ова е оригинално Момче со лоби картичка во боја од 11' 14', Кое Не Можеше да Каже Не Во главните улоги се Вир�

DEN 1.67
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: СПАСИТЕЛ-ЛЦ - 2-ВФ/НМ-СЕМ ЕЛИОТ-ЕН АРЧЕР-ДРАМА - 1976 ВФ/НМ Новак
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: СПАСИТЕЛ-ЛЦ - 2-ВФ/НМ-СЕМ ЕЛИОТ-ЕН АРЧЕР-ДРАМА - 1976 ВФ/НМ

Ова е оригинална лоби картичка, а не репродукција Филмските лоби картички некогаш беа користени за да г�

DEN 731.20
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ПЕРИОД НА ПРИЛАГОДУВАЊЕ-БОЖИЌНА КЕРОЛ КАРТИЧКА-ЛОБИ КАРТИЧКА-1962-ЦГЦ 9.4-НМ НМ Новак
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ПЕРИОД НА ПРИЛАГОДУВАЊЕ-БОЖИЌНА КЕРОЛ КАРТИЧКА-ЛОБИ КАРТИЧКА-1962-ЦГЦ 9.4-НМ НМ

Ова е оригинална лоби картичка, а не репродукција Оваа картичка е стручно оценета од ЦГЦ и е запечатена �

DEN 1384.00