Потера Врати-3684R25WHI - Полиетилен Занишан Врата, Бела; Број На Врати: 1, 3 FTW x 7 ftH

Потера Врати-3684R25WHI - Полиетилен Занишан Врата, Бела; Број На Врати: 1, 3 FTW x 7 ftH

DEN 2.33

Новак

Достапно за нарачка

Полиетиленски Сообраќајни Врати • 24" браници вклучуваа полиетиленска конструкција за издржливост. Полиетиленски Сообраќајни Врати • 24" браници вклучуваа полиетиленска конструкција за издржливост. Панелите отпорни на корозија немаат празнини или споеви на споеви. Системот За шарки Со Двојно дејство V-Cam работи непречено. Трајно подмачкана игла-лого ролери собранието. Оваа листа е за секој. Оваа ставка бара посебна испорака, може да се применат дополнителни трошоци.