Оган Бариера Заптивната Смеса, 10.1 мл, Греј ПК-8

Оган Бариера Заптивната Смеса, 10.1 мл, Греј ПК-8

DEN 2.67

Новак

Достапно за нарачка

● Заптивната Смеса за противпожарна Бариера, 10,1 мл, Сива ПК-8. ① Оган Рејтинг : До 3 часа. € Firestop Точка : Firestop Заптивната Смеса. ● Материјал : Силикон. ● Заптивната Смеса за противпожарна Бариера, 10,1 мл, Сива ПК-8. ① Оган Рејтинг : До 3 часа. € Firestop Точка : Firestop Заптивната Смеса. ● Материјал : Силикон. 1000-N/S-10.1 OZ-pk8 Firestop Заптивната Смеса, Сива, Кертриџ Од Типот На Контејнер, Големина 10 mz, До 3 час Оган Рејтинг, Кабелски Коцки, Кабли, Изолирани Цевки, Метална Цевка, Пластична Цевка, Метод На Примена Пиштол За Заптивка, Материјал Силикон, Стандарди UL Класифицирани и ОДОБРЕНИ ОД FM, Заптивната Смеса За Вода Со Огнена Бариера PK-8.

Избор на клиент

Потера Врати-3684R25WHI - Полиетилен Занишан Врата, Бела; Број На Врати: 1, 3 FTW x 7 ftH Новак
Потера Врати-3684R25WHI - Полиетилен Занишан Врата, Бела; Број На Врати: 1, 3 FTW x 7 ftH

Полиетиленски Сообраќајни Врати • 24" браници вклучуваа полиетиленска конструкција за издржливост...

DEN 2.33