Lovejoy 69790441088 Hercuflex FX Series 41088 FX 3.5E челик ригиден центар, должина преку Bore 4.19 , 4-11/16 Bore, 6,87 OD, 1-1/4 X 5/8 Keyway

Lovejoy 69790441088 Hercuflex FX Series 41088 FX 3.5E челик ригиден центар, должина преку Bore 4.19 , 4-11/16 Bore, 6,87 OD,

DEN 0.67

Новак

Достапно за нарачка

Нееднаков капацитет на родител и вртежен момент. 1,5 ° погрешно поставување по решетка. Подобрена отпорност на корозија на сврзувачки елементи. Напреден дизајн на заптивка за интензивирање на отпорност на загадување. Спојувањето со херкуфлекс го зголеми номиналниот вртежен момент, поголема максимална големина на дупчењето и подолг животен век. Заменливо е со стандарден интерфејс AGMA прирабница.

Избор на клиент

Lovejoy 69790437704 Hercuflex FX Series 37704 FX 1,5S челик ригиден центар, 28 mm Bore, 83,5 mm OD, 8 mm x 3,3 mm Keyway, должина Новак
Lovejoy 69790437704 Hercuflex FX Series 37704 FX 1,5S челик ригиден центар, 28 mm Bore, 83,5 mm OD, 8 mm x 3,3 mm Keyway, должина

Обвиткани завртки Нееднаков капацитет на родител и вртежен момент 1,5 ° погрешно поставување по решетка

DEN 5235.84
Lovejoy 69790435419 Steel Hercuflex FXL Series M 3,5 Gear Hub, 4,4 mm x 18 mm Keyway, 106,4 mm должина преку Bore, 63,0 mm Bore, Новак
Lovejoy 69790435419 Steel Hercuflex FXL Series M 3,5 Gear Hub, 4,4 mm x 18 mm Keyway, 106,4 mm должина преку Bore, 63,0 mm Bore,

Нееднаков капацитет на родител и вртежен момент Овозможува 1,5 степени на погрешно поставување по решет�

DEN 11957.76
Lovejoy 69790403983 леано железо FA 4S ракав со печат, должина од 4,75 преку дупки, 12,5 OD, 12,5 инчи килограми Вртежен момент Новак
Lovejoy 697904444024 Hercuflex FX Series 44024 FX 4,5SM Стил Цврст центар, 7-3/8 Bore, 9.09 OD, 1-3/4 X 7/8 Keyway, 5.31 Должина Новак
Lovejoy 697904444024 Hercuflex FX Series 44024 FX 4,5SM Стил Цврст центар, 7-3/8 Bore, 9.09 OD, 1-3/4 X 7/8 Keyway, 5.31 Должина

Заглавени метрички завртки Нееднаков капацитет на родител и вртежен момент 1,5 ° погрешно поставување п�

DEN 3.00
Lovejoy 69790443674 Hercuflex FX Series 43674 FX 4,5S челик ригиден центар, 6-1/16 Bore, 9.09 OD, 1-1/2 X 3/4 Keyway, 5.31 Должина Новак
Lovejoy 69790443674 Hercuflex FX Series 43674 FX 4,5S челик ригиден центар, 6-1/16 Bore, 9.09 OD, 1-1/2 X 3/4 Keyway, 5.31 Должина

Обвиткани завртки Нееднаков капацитет на родител и вртежен момент 1,5 ° погрешно поставување по решетка

DEN 1540.80
Lovejoy 69790436036 Steel Hercuflex FXL Series 6 Gear Hub, 12,4 mm x 56 mm Keyway, должина од 188,2 mm преку дупки, 238,0 mm, Новак
Lovejoy 69790436036 Steel Hercuflex FXL Series 6 Gear Hub, 12,4 mm x 56 mm Keyway, должина од 188,2 mm преку дупки, 238,0 mm,

Нееднаков капацитет на родител и вртежен момент Овозможува 1,5 степени на погрешно поставување по решет�

DEN 2.67
Lovejoy 69790440061 Hercuflex FX Series 40061 FX 3E челик ригиден центар, должина преку Bore 3.59 , 7/8 Bore, 5.88 OD, 3/16 Новак
Lovejoy 69790440061 Hercuflex FX Series 40061 FX 3E челик ригиден центар, должина преку Bore 3.59 , 7/8 Bore, 5.88 OD, 3/16

Нееднаков капацитет на родител и вртежен момент 1,5 ° погрешно поставување по решетка Подобрена отпорно�

DEN 2.33
Lovejoy 69790437696 Hercuflex FX Series 37696 FX 1,5S челик ригиден центар, 20 мм, 83,5 мм ОД, 6 мм x 2,8 мм клуч, должина од Новак
Lovejoy 69790437696 Hercuflex FX Series 37696 FX 1,5S челик ригиден центар, 20 мм, 83,5 мм ОД, 6 мм x 2,8 мм клуч, должина од

Обвиткани завртки Нееднаков капацитет на родител и вртежен момент 1,5 ° погрешно поставување по решетка.

DEN 5237.92
Lovejoy 69790435404 Steel Hercuflex FXL Series M 3,5 Gear Hub, 0,5 x 1 Keyway, 4,19 должина преку Bore, 4,5 Bore, 6,34 OD, 6,34 Новак
Lovejoy 69790435404 Steel Hercuflex FXL Series M 3,5 Gear Hub, 0,5 x 1 Keyway, 4,19 должина преку Bore, 4,5 Bore, 6,34 OD, 6,34

Нееднаков капацитет на родител и вртежен момент Овозможува 1,5 степени на погрешно поставување по решет�

DEN 11989.60
Lovejoy 69790442202 Hercuflex FX Series 42202 FX 4E Челик Цврст центар, должина преку Bore 4,75 , 4-3/16 Bore, 8.10 OD, 1 X Новак
Lovejoy 69790442202 Hercuflex FX Series 42202 FX 4E Челик Цврст центар, должина преку Bore 4,75 , 4-3/16 Bore, 8.10 OD, 1 X

Нееднаков капацитет на родител и вртежен момент 1,5 ° погрешно поставување по решетка Подобрена отпорно�

DEN 657.60
Lovejoy 69790435363 челик Hercuflex FXL серија 3,5 менувач на менувачот, 5,4 mm x 25 mm клуч, 106,4 mm должина преку дупки, Новак
Lovejoy 69790435363 челик Hercuflex FXL серија 3,5 менувач на менувачот, 5,4 mm x 25 mm клуч, 106,4 mm должина преку дупки,

Нееднаков капацитет на родител и вртежен момент Овозможува 1,5 степени на погрешно поставување по решет�

DEN 1.67
Lovejoy 69790445292 Hercuflex FX Series 45292 FX 5.5E Стил Цврст центар, должина преку родител 6.91 , 10-1/2 Bore, 11.28 OD, Новак
Lovejoy 69790445292 Hercuflex FX Series 45292 FX 5.5E Стил Цврст центар, должина преку родител 6.91 , 10-1/2 Bore, 11.28 OD,

Нееднаков капацитет на родител и вртежен момент 1,5 ° погрешно поставување по решетка Подобрена отпорно�

DEN 2.00
Lovejoy 69790442265 Hercuflex FX Series 42265 FX 4E челик ригиден центар, должина преку родител 120,7 mm, 38 mm bore, 205,7 Новак
Lovejoy 69790442265 Hercuflex FX Series 42265 FX 4E челик ригиден центар, должина преку родител 120,7 mm, 38 mm bore, 205,7

Нееднаков капацитет на родител и вртежен момент 1,5 ° погрешно поставување по решетка Подобрена отпорно�

DEN 1.67
Lovejoy 69790442458 Steel Hercuflex FX Series 42458 FX 4EM центар, ригиден, 1-1/16 Bore, 8.10 OD, 4,75 Должина преку Bore, 1/4 Новак
Lovejoy 69790442458 Steel Hercuflex FX Series 42458 FX 4EM центар, ригиден, 1-1/16 Bore, 8.10 OD, 4,75 Должина преку Bore, 1/4

Изложени метрички завртки Нееднаков капацитет на родител и вртежен момент 15 ° од погрешно поставување �

DEN 1.00
Lovejoy 69790442261 Hercuflex FX Series 42261 FX 4E челик ригиден центар, должина преку родител 120,7 mm, 29 mm bore, 205,7 Новак
Lovejoy 69790442261 Hercuflex FX Series 42261 FX 4E челик ригиден центар, должина преку родител 120,7 mm, 29 mm bore, 205,7

Нееднаков капацитет на родител и вртежен момент 1,5 ° погрешно поставување по решетка Подобрена отпорно�

DEN 1457.60
Lovejoy 69790435503 Steel Hercuflex FXL Series 4 Gear Hub, 0,3125 x 0,625 Keyway, 4,75 Должина преку Bore, 2,5 Bore, 7,41 OD, Новак
Lovejoy 69790435503 Steel Hercuflex FXL Series 4 Gear Hub, 0,3125 x 0,625 Keyway, 4,75 Должина преку Bore, 2,5 Bore, 7,41 OD,

Нееднаков капацитет на родител и вртежен момент Овозможува 1,5 степени на погрешно поставување по решет�

DEN 1315.20
Lovejoy 69790435394 Челик Hercuflex FXL Series M 3,5 Gear Hub, 0,375 x 0,75 Keyway, 4,19 Должина преку Bore, 3.1875 Bore, 6,34 Новак
Lovejoy 69790435394 Челик Hercuflex FXL Series M 3,5 Gear Hub, 0,375 x 0,75 Keyway, 4,19 Должина преку Bore, 3.1875 Bore, 6,34

Нееднаков капацитет на родител и вртежен момент Овозможува 1,5 степени на погрешно поставување по решет�

DEN 3.00
Lovejoy 69790435746 Steel Hercuflex FXL Series 5 Gear Hub, 0,625 x 1,25 Keyway, 6.03 Должина преку Bore, 5.0 Bore, 9,51 OD, Новак
Lovejoy 69790435746 Steel Hercuflex FXL Series 5 Gear Hub, 0,625 x 1,25 Keyway, 6.03 Должина преку Bore, 5.0 Bore, 9,51 OD,

Нееднаков капацитет на родител и вртежен момент Овозможува 1,5 степени на погрешно поставување по решет�

DEN 2.67
Lovejoy 69790434122 челик FCX 5 центар, 115 mm, носат, 32 mm x 7,4 mm клуч, 6,03 должина преку дупки, 260 mm OD Новак
Lovejoy 69790434122 челик FCX 5 центар, 115 mm, носат, 32 mm x 7,4 mm клуч, 6,03 должина преку дупки, 260 mm OD

Користете со спојки за FX или CX Нееднаков капацитет на родител и вртежен момент Има 1,5 ° погрешно поставу�

DEN 2.33
Lovejoy 69790435596 Steel Hercuflex FXL Series 4,5 Gear Hub, 0,625 x 1,25 Keyway, 5.31 Должина преку Bore, 4.8125 Bore, 8,38 Новак
Lovejoy 69790435596 Steel Hercuflex FXL Series 4,5 Gear Hub, 0,625 x 1,25 Keyway, 5.31 Должина преку Bore, 4.8125 Bore, 8,38

Нееднаков капацитет на родител и вртежен момент Овозможува 1,5 степени на погрешно поставување по решет�

DEN 2.33
Lovejoy 69790435263 Steel Hercuflex FXL Series M 3 Gear Hub, 0,375 x 0,75 Keyway, 3,59 Должина преку Bore, 2,875 Bore, 5.38 Новак
Lovejoy 69790435263 Steel Hercuflex FXL Series M 3 Gear Hub, 0,375 x 0,75 Keyway, 3,59 Должина преку Bore, 2,875 Bore, 5.38

Нееднаков капацитет на родител и вртежен момент Овозможува 1,5 степени на погрешно поставување по решет�

DEN 1.33
Lovejoy 69790442401 Hercuflex FX Series 42401 FX 4S челик ригиден центар, 16 mm bore, 205,7 mm OD, 5 mm x 2,3 mm Keyway, должина Новак
Lovejoy 69790442401 Hercuflex FX Series 42401 FX 4S челик ригиден центар, 16 mm bore, 205,7 mm OD, 5 mm x 2,3 mm Keyway, должина

Обвиткани завртки Нееднаков капацитет на родител и вртежен момент 1,5 ° погрешно поставување по решетка

DEN 3.33