NBK Јапонија MJC-80-EBL 3/4 инчи до 3/4 инчен вилица-тип флексибилно спојување

NBK Јапонија MJC-80-EBL 3/4 инчи до 3/4 инчен вилица-тип флексибилно спојување

DEN 5047.36

Новак

Достапно за нарачка

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 3/4 инчи. Спојување со дијаметар од 2 дијаметар : 3/4 инчи. Должина на спојување : 114. Спојување на надворешниот дијаметар : 80. Спојување направено во Јапонија. Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 3/4 инчи. Спојување со дијаметар од 2 дијаметар : 3/4 инчи. Должина на спојување : 114. Спојување на надворешниот дијаметар : 80. Спојување направено во Јапонија. NBK Јапонија MJC-80-EBL 3/4 инчи до 3/4 Inchjaw-Type Флексибилна Couplingnbk Јапонија MJC-80-EBL 3/4 инчи до 3/4 инчен флексибилна спојка од типот на вилицата, ова е флексибилна спојка од типот на вилицата. Bellвонките овозможуваат ексцентричност, ангалумсализигмент и крајна игра. СОВЕТНИК ЗА ОБЕЗБЕДУВА 1 ДИАМЕТЕР : 3/4 INCHCOUPLING BORE 2 Дијаметар : 3/4 INCHCOUPLING Должина : 114 COUPLING Надворешен дијаметар : 80material : Не'рѓосувачкиот е флексибилен спој на вилицата. и поделба на центарот и ракавот непречено. Екселентна флексибилност овозможува да се прифати ексцентричноста на погрешно поставување и вибрациите на извртувањето. Flexible Couppling MJC-80-EBL-3-4inch од 3/4 инчи од типот на вилицата.

Избор на клиент

Нбк Јапонија МЈЦ-80К-ГР 1 1/8 инчи до 1 3/4 инчи Флексибилна Спојка Од Типот На Вилица Новак
Нбк Јапонија МЈЦ-80К-ГР 1 1/8 инчи до 1 3/4 инчи Флексибилна Спојка Од Типот На Вилица

Нбк Јапонија МЈЦ80КГР 1 1 / 8 инчи до 1 3 / 4 инчи флексибилна Спојкабк Јапонија МЈЦ80КГР 1 1 / 8 инчи до 1 3 / 4 инчи �

DEN 5796.16
NBK Јапонија MJC-95K-WH 32mm до 38мм Флексибилно спојување од типот на вилицата Новак
NBK Јапонија MJC-95K-WH 32mm до 38мм Флексибилно спојување од типот на вилицата

NBK Јапонија MJC95 KWH 32mm до 38 MMJAWтип Флексибилна Couplingnbk Јапонија MJC95 KWH 32mm до 38мм Флексибилна спојка од типот н�

DEN 1.00
NBK Јапонија MJC-80-ERD 13/16 инчи до 1 инчен флексибилно спојување од типот на вилицата Новак
NBK Јапонија MJC-80-ERD 13/16 инчи до 1 инчен флексибилно спојување од типот на вилицата

Спојување на носење 1 дијаметар : 13 / 16 инчи Спојувањето со 2 дијаметар : 1 инч Должина на спојување : 114 Спој

DEN 2.67
Нбк Јапонија МЈЦ-95ЦС-ЕВХ 1 3/8 инчи до 1 5/8 инчи Флексибилна Спојка Од Типот На Вилица Новак
Нбк Јапонија МЈЦ-95ЦС-ЕВХ 1 3/8 инчи до 1 5/8 инчи Флексибилна Спојка Од Типот На Вилица

Нбк Јапонија МЈЦ95СЕВХ 1 3 / 8 инчи до 1 5 / 8 инчи флексибилна Спојка од типот на вилицанбк Јапонија МЈЦ95СЕВХ

DEN 320.00
VXB бренд Јапонија MJC-65CSK-HEWH 7/8 инчи до 35мм Флексибилно спојување на типот на вилицата на вилица Новак
VXB бренд Јапонија MJC-65CSK-HEWH 7/8 инчи до 35мм Флексибилно спојување на типот на вилицата на вилица

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 7 / 8 инчи Спојување со 2 дијаметар : 35мм Должина на спојување : 90...

DEN 9784.32
Нбк Јапонија МЈЦ-65ЦСК-сх 9/16 инчи до 3/4 инчи Флексибилна Спојка Од Типот На Вилица Новак
Нбк Јапонија МЈЦ-65ЦСК-сх 9/16 инчи до 3/4 инчи Флексибилна Спојка Од Типот На Вилица

Спојување Создаден 1 Дијаметар : 9 / 16 инчи Спојување Создаден 2 Дијаметар : 3 / 4 инчи Должина На Спојување :

DEN 3.33
NBK Јапонија MJC-80CSK-WH 3/4 инчи до 20мм Флексибилно спојување од типот на вилицата Новак
NBK Јапонија MJC-80CSK-WH 3/4 инчи до 20мм Флексибилно спојување од типот на вилицата

NBK Јапонија MJC80 CSKWH 3 / 4 инчи до 20mmjawType Флексибилна Couplingnbk Јапонија MJC80 CSKWH 3 / 4 инчи до 20мм Флексибилна спојк�

DEN 5796.16
NBK Јапонија MJC-95CSK -EWH 1 3/8 инчи до 1 1/2 инчен вилица-тип флексибилно спојување Новак
NBK Јапонија MJC-95CSK -EWH 1 3/8 инчи до 1 1/2 инчен вилица-тип флексибилно спојување

NBK Јапонија MJC95 CSK EWH 1 3 / 8 инчи до 1 1 / 2 инчавТип Флексибилно спојување на Couplingnbk Јапонија MJC95 CSK EH 1 3 / 8 инчи д

DEN 1.33
NBK Јапонија MJC-65K-WH 15/16 инчи до 25мм Флексибилна спојка од типот на вилицата Новак
NBK Јапонија MJC-65K-WH 15/16 инчи до 25мм Флексибилна спојка од типот на вилицата

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 15 / 16 инчи Спојување со 2 дијаметар : 25мм Должина на спојување : 90 Сп

DEN 2935.36
VXB Бренд Јапонија MJC-55CSK-EGR 7/8 инчи до 7/8 Инчен Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 7/8 Инчен Новак
Нбк Јапонија МЈЦ-80ЦСК-ЕВХ 22мм до 24мм Флексибилна Спојка Од Типот На Вилица Новак
Нбк Јапонија МЈЦ-80ЦСК-ЕВХ 22мм до 24мм Флексибилна Спојка Од Типот На Вилица

Нбк Јапонија МЈЦ80ЦСКЕВХ 22мм до 24ммтип флексибилна Спојканбк Јапонија МЈЦ80ЦСК ЕВХ 22мм до 24мм флексибил�

DEN 1.67