HTLLT метална затегнување на затегнување на јамка за продолжување на куката за продолжување на куката СПТИНСИЈА СПВИР ДИАМЕТЕР 1,2мм Надворешен дијаметар 10мм Повлече

HTLLT метална затегнување на затегнување на јамка за продолжување на куката за продолжување на куката СПТИНСИЈА СПВИР ДИАМЕТЕР

DEN 2.33

Новак

Достапно за нарачка

Добредојдовте во мојата продавница, издржлив и долг живот, мал и лесен, лесен за чување и носење, тоа е ваш избор. Големина : Дијаметар на жица (1,2мм), надворешен дијаметар (10мм), должина (30-100мм). Материјал : Не'рѓосувачки челик. Количина : 1. Продолжените шипки направени од. СПИ не се лесни за 'рѓа и корозија; Има голема јачина и не е лесен за деформирање; Го исполнува стандардот Рош и е еколошки. Добредојдовте во мојата продавница, издржлив и долг живот, мал и лесен, лесен за чување и носење, тоа е ваш избор. Големина : Дијаметар на жица (1,2мм), надворешен дијаметар (10мм), должина (30-100мм). Материјал : Не'рѓосувачки челик. Количина : 1. Продолжените шипки направени од. СПИ не се лесни за 'рѓа и корозија; Има голема јачина и не е лесен за деформирање; Го исполнува стандардот Рош и е еколошки. Времето на транспорт е генерално 10-25 дена. Поради многу фактори кои влијаат на транспортот, нормално е дека не се испорачува во проценето време. Ве молиме, контактирајте ме на време и ќе ви дадам услуги. Име : Продолжување на пролет/затегнување SP (кука за јамка) Големина : Дијаметар на жица (1,2мм), надворешен дијаметар (10мм), должина (30-100мм) Материјал : Не'рѓосувачки третман на Steelsurface : Нетретизираност : 1features : Spis за продолжување направено од. СПИ не се лесни за 'рѓа и корозија; Има голема јачина и не е лесен за деформирање; Го исполнува стандардот Рош и е еколошки. Дијаметарот е 11мм, а должината е 10мм.) Објаснете го купувањето : Ако ја немате потребната должина, можете да купите слична големина. На пример, ако сакате да купите 1.0 * 11 * 15, можете да купите должина од 10мм, а потоа да напишете во областа на пораката : 1.0 * 11 * 15. (Ве молиме, повикајте се на списокот за инвентар за купување) Белешка : Големината на забелешките во областа на пораките мора да биде во списокот со инвентар, во спротивно нема да можеме да ја испорачаме стоката, ве молиме простете ми. Производ Фото : Белешка : Следното е список на сите наши инвентар 0.3мм Дијаметар на жица 3мм Надворешно Diametersize Mark : D (дијаметар на жица) * D (надворешен дијаметар) * L (должина) 0,4мм Дијаметар на жица 4мм Надворешен дијаметарски марка : D (дијаметар на жица) * D (надворешен дијаметар) * L (Должина) 0,5мм жица Дијаметар 3мм 3мм Надворешен Diametersize Mark : D (дијаметар на жица) * D (надворешен дијаметар) * L (должина) 0,5мм Дијаметар на жица 4мм Надворешен дијаметарски знак : D (дијаметар на жица) * D (надворешен дијаметар) * L (Должина) 0,5мм жица Дијаметар 5мм 5мм Надворешен Diametersize Mark : D (дијаметар на жица) * D (надворешен дијаметар) * L (должина) 0,5мм Дијаметар на жица 6мм Надворешен ди.

Избор на клиент