С.У.Р. & R Алатки 533ie17 Analoge SN54LS169, SN54LS169A IC/Microchip СССР 6 компјутери

С.У.Р. & R Алатки 533ie17 Analoge SN54LS169, SN54LS169A IC/Microchip СССР 6 компјутери

DEN 216.00

Новак

Достапно за нарачка

Постојат повеќе од 25 000 артикли во нашите залихи. Целосните списоци може да се најдат овде www./shops/a19nx3rfnsyb6r. Ако не можете да ја пронајдете потребната ставка, можете да не контактирате. 533 IE17 Analoge SN54 LS169, SN54 LS169 A IC / MICROCHIP СССР 6 компјутери. Постојат повеќе од 25 000 артикли во нашите залихи. Целосните списоци може да се најдат овде www./shops/a19nx3rfnsyb6r. Ако не можете да ја пронајдете потребната ставка, можете да не контактирате. 533 IE17 Analoge SN54 LS169, SN54 LS169 A IC / MICROCHIP СССР 6 компјутери. 533 IE17 Дигиталниот микроцирк на TTL серија е направен на биполарна технологија. Чипот 533 IE17 е 4-битен бинарен бројач за пресврт. Напон на напојување : 5 ± 10% V. Оперативна температура : -60 .. + 125 ° С.

Избор на клиент

С.У.Р. & R Алатки KR198NT11 IC/MICROCHIP СССР 20 компјутери Новак
С.У.Р. & R Алатки KR198NT11 IC/MICROCHIP СССР 20 компјутери

Постојат повеќе од 25 000 артикли во нашите залихи Целосните списоци може да се најдат овде www. / shops / a19nx3rfnsyb

DEN 216.00
Донг 4-пински кабел за конектор за кратки панели за Yaesu FTM-100DR FTM-400DR FTM-400XDR-12CM Новак
Донг 4-пински кабел за конектор за кратки панели за Yaesu FTM-100DR FTM-400DR FTM-400XDR-12CM

Кабел за кабелски конектор за кратки панели за Yaesu FTM100 DR FTM400 DR FTM400 XDR 4пински кристален конектор, должинат

DEN 644.80
Кондензатор Tantalum K52-1 35V 47UF СССР 1 компјутери Новак
Кондензатор Tantalum K52-1 35V 47UF СССР 1 компјутери

Постојат повеќе од 25 000 артикли во нашите залихи Целосните списоци може да се најдат овде www. / shops / a19nx3rfnsyb

DEN 1590.40
С.У.Р. & R Алатки Transistor Silicon KP776A Analoge IRF740 SSSR 2 компјутери Новак
С.У.Р. & R Алатки Transistor Silicon KP776A Analoge IRF740 SSSR 2 компјутери

Transistor Silicon KP776 A Analoge IRF740 SSSR 2 компјутери Ако не можете да ја пронајдете потребната ставка, можете да не кон

DEN 216.00
С.У.Р. & R Алатки KV104V Силиконски диоди СССР 4 компјутери Новак
С.У.Р. & R Алатки KV104V Силиконски диоди СССР 4 компјутери

KV104 V Силиконски диоди СССР 4 компјутери Ако не можете да ја пронајдете потребната ставка, можете да не ко

DEN 820.80
С.У.Р. & R Алатки Транзистори Силикон KP771B аналог STP40N10 SSSR 4 компјутери Новак
С.У.Р. & R Алатки Транзистори Силикон KP771B аналог STP40N10 SSSR 4 компјутери

Транзистори Silicon KP771 B Analoge STP40 N10 SSSR 4 компјутери Ако не можете да ја пронајдете потребната ставка, можете �

DEN 216.00
С.У.Р. & R Алатки KF1032UD1 Analoge MC3405, TAB1042 IC/Microchip СССР 15 компјутери Новак
С.У.Р. & R Алатки KF1032UD1 Analoge MC3405, TAB1042 IC/Microchip СССР 15 компјутери

Постојат повеќе од 25 000 артикли во нашите залихи Целосните списоци може да се најдат овде www. / shops / a19nx3rfnsyb

DEN 3.33
С.У.Р. & R Алатки KM155LA3 Analoge 7400PC IC/Microchip СССР 20 компјутери Новак
С.У.Р. & R Алатки KM155LA3 Analoge 7400PC IC/Microchip СССР 20 компјутери

Постојат повеќе од 25 000 артикли во нашите залихи Целосните списоци може да се најдат овде www. / shops / a19nx3rfnsyb

DEN 216.00
С.У.Р. & R Алатки 133LP8 Analoge SN54125 IC/Microchip СССР 2 компјутери Новак
С.У.Р. & R Алатки 133LP8 Analoge SN54125 IC/Microchip СССР 2 компјутери

Постојат повеќе од 25 000 артикли во нашите залихи Целосните списоци може да се најдат овде www. / shops / a19nx3rfnsyb

DEN 216.00
Транзистори Silicon KT920G Analoge 2N5995, 2N5996, 2N6081, BLY63 СССР 1 ПЦС Новак
Транзистори Silicon KT920G Analoge 2N5995, 2N5996, 2N6081, BLY63 СССР 1 ПЦС

Транзистори Silicon KT920 G Analoge 2 N5995, 2 N5996, 2 N6081, BLY63 СССР 1 компјутер Ако не можете да ја пронајдете потребната с�

DEN 422.40
С.У.Р. & R Алатки 512PS6 IC/Microchip СССР 1 компјутери Новак
С.У.Р. & R Алатки 512PS6 IC/Microchip СССР 1 компјутери

Постојат повеќе од 25 000 артикли во нашите залихи Целосните списоци може да се најдат овде www. / shops / a19nx3rfnsyb

DEN 216.00