Милениуми 2000 Слајдови За Адхезија 75 мм х 25 мм х 1 мм.

Милениуми 2000 Слајдови За Адхезија 75 мм х 25 мм х 1 мм.

DEN 0.33

Новак

Достапно за нарачка

Хидрофилна површина, со силна адхезија. Се препорачува за употреба во ИХЦ и може да се користи и за специјално боење и рутинска хистологија. Направени со повеќе обврзувачки сајтови од другите лепило слајдови на пазарот. Нашите Милениумски Слајдови Со Микроскоп За Адхезија се третираат за да обезбедат трајна површина со позитивен полнеж. Тие се произведени со помош на оптички јасно, ниско флуоресцентно стакло и завршени со исечени агли.

Избор на клиент