БЕТМЕН ЗАВЕДУВАЊЕ НА ПИШТОЛОТ ПРОИЗВОДСТВО УМЕТНОСТ ОРИГИНАЛЕН ПГ #18 ПОТПИШАН СТИВ МАТСОН

БЕТМЕН ЗАВЕДУВАЊЕ НА ПИШТОЛОТ ПРОИЗВОДСТВО УМЕТНОСТ ОРИГИНАЛЕН ПГ 18 ПОТПИШАН СТИВ МАТСОН

DEN 3.00

Новак

Достапно за нарачка

Поп-Арт Планета објавува и дистрибуира уметност од 2001 година. Пребарајте ја нашата нова и гроздобер уметност. Над 2000 огласи на . Точни И сигурни Автентикации и истиот ден превозот. Потрошете 100 долари и добијте бесплатна испорака!. Оригинален Водич Во Боја Стрип Продукција Уметност БЕТМЕН ЗАВЕДУВАЊЕ НА ПИШТОЛОТ Потпишан ОД СТИВ Матсон КОА ВКЛУЧЕНИ . Ликовна Уметност Едно Од Еден Вид Парче. Оригиналната Страница Уметност Објавена е она што ќе го добиете. Корицата на стрипот не Е ВКЛУЧЕНА . Се користи само за референтни и описни цели. Страницата #18 Мери приближно 8. 5" х 11" гледате НА ЕДНО ОД ЕДЕН ВИД Парче Оригинална Уметност За Производство на ЕДНОНАСОЧНА Струја конечниот водич за боја за страницата #18 БЕТМЕН ЗАВЕДУВАЊЕ НА ПИШТОЛОТ ова прашање карактеристики : Бетмен - Брус Вејн Ликови : Алфред Пениворт, Харви Булок, Марта Вејн, Тим Дрејк, Џејмс Гордон, Томас Вејн оваа страница е комплетна со Белешките На колористот стив Метсон водичите во Боја беа инструментални во производството стрипови пред Компјутери. Листовите беа отпечатени со линиската уметност, а потоа му беа дадени на колористот за да се комплетираат со акварели или мастила. Колористите не само што ја оживеаја секоја страница со својата уметност, туку беа одговорни и да се уверат дека правилно го кодираат секој дел од страницата. КОДОВИТЕ ИРБ ги означуваат различните проценти На Жолта, Црвена и Сина боја што би биле потребни за да се произведат саканите бои кога се печатат. Често отфрлени како безвредни по продукцијата на стрипот сличен на анимациските ќелии - кој сега може да вреди стотици до илјадници долари , оригиналната продукциска уметност, вклучувајќи водичи за бои и 3 Ms, се зголемија во вредност Поради нивниот недостаток постои само еден конечен водич за бои За секој стрип ова е пазар во развој И ние ги нудиме овие артикли по многу прифатлива цена на денешниот стрип пазар, овие оригинални водичи во боја можат Да чинат До 500 по страница Инвестирајте во овие неверојатни предмети од еден вид денес и поседувајте парче стрип историја ова конкретно парче продукциска уметност е заклучено во нашиот свод речиси 20 години никогаш не е понудено на аукција оваа ставка нема да ја најдете на друго место - создаден е само 1 не дозволувајте оваа неверојатна уметност да се извлече.

Избор на клиент

ФЛЕШ ГОДИШЕН 5 ВОДИЧ ВО БОЈА ПОТПИШАН ОД АДРИЕН РОЈ ПГ53 ДЦ ГРОЗДОБЕР СУПЕРХЕРОЈ Новак
ФЛЕШ ГОДИШЕН 5 ВОДИЧ ВО БОЈА ПОТПИШАН ОД АДРИЕН РОЈ ПГ53 ДЦ ГРОЗДОБЕР СУПЕРХЕРОЈ

ПопАрт Планета објавува и дистрибуира уметност од 2001 година Пребарајте ја нашата нова и гроздобер умет�

DEN 1227.20
ДЕТЕКТИВСКИ СТРИПОВИ 653 БЕТМЕН ПРОДУКЦИЈА АРТ ПОТПИША А. РОЈ В/КОА ПГ5 Новак
ДЕТЕКТИВСКИ СТРИПОВИ 653 БЕТМЕН ПРОДУКЦИЈА АРТ ПОТПИША А. РОЈ В/КОА ПГ5

ПопАрт Планета објавува и дистрибуира уметност од 2001 година Пребарајте ја нашата нова и гроздобер умет�

DEN 1.00
ЗЕЛЕН ФЕНЕР КОРПУС 209 СТРАНИЦА 6 ПОТПИШАН А. ТОЛИН В/КОА ГОРБАЧОВ ИЗГЛЕД Новак
ЗЕЛЕН ФЕНЕР КОРПУС 209 СТРАНИЦА 6 ПОТПИШАН А. ТОЛИН В/КОА ГОРБАЧОВ ИЗГЛЕД

ПопАрт Планета објавува и дистрибуира уметност од 2001 година Пребарајте ја нашата нова и гроздобер умет�

DEN 2.00
РОБИН ГОДИШЕН 1 СТРАНИЦА 11 АНАРКИ УЛТИМАТУМ БОЈА СТРИП ПРОДУКЦИЈА УМЕТНОСТ ПОТПИШАН в / КОА Новак
РОБИН ГОДИШЕН 1 СТРАНИЦА 11 АНАРКИ УЛТИМАТУМ БОЈА СТРИП ПРОДУКЦИЈА УМЕТНОСТ ПОТПИШАН в / КОА

ПопАрт Планета објавува и дистрибуира уметност од 2001 година Пребарајте ја нашата нова и гроздобер умет�

DEN 1513.60
Врамен Спајдермен Џон Ромита Џуниор Цртеж Со Сертификат За Автентичност Новак
Врамен Спајдермен Џон Ромита Џуниор Цртеж Со Сертификат За Автентичност

Продаваме врамен автентичен цртеж На Спајдермен 20х14 од големиот Џон Ромита Џуниор ..прекрасно парче...

DEN 3.00
СЕНКА НА ЛИЛЈАКОТ ГОДИШЕН 1 СТРАНИЦА 44 БЕТМЕН СТРИП ПРОДУКЦИЈА УМЕТНОСТ ПОТПИШАН А. РОЈ КОА Новак
СЕНКА НА ЛИЛЈАКОТ ГОДИШЕН 1 СТРАНИЦА 44 БЕТМЕН СТРИП ПРОДУКЦИЈА УМЕТНОСТ ПОТПИШАН А. РОЈ КОА

ПопАрт Планета објавува и дистрибуира уметност од 2001 година Пребарајте ја нашата нова и гроздобер умет�

DEN 1041.60
БЕТМЕН СЕНКА НА ЛИЛЈАКОТ ВОЛ.122 ПРОДУКЦИСКА УМЕТНОСТ ПОТПИШАНА А. РОЈ В/КОА ПГ27 Новак
БЕТМЕН СЕНКА НА ЛИЛЈАКОТ ВОЛ.122 ПРОДУКЦИСКА УМЕТНОСТ ПОТПИШАНА А. РОЈ В/КОА ПГ27

ПопАрт Планета објавува и дистрибуира уметност од 2001 година Пребарајте ја нашата нова и гроздобер умет�

DEN 513.60
БЕТМЕН СЕНКА НА ЛИЛЈАКОТ ВОЛ.122 ПРОДУКЦИСКА УМЕТНОСТ ПОТПИШАНА А. РОЈ В/КОА ПГ15 Новак
БЕТМЕН СЕНКА НА ЛИЛЈАКОТ ВОЛ.122 ПРОДУКЦИСКА УМЕТНОСТ ПОТПИШАНА А. РОЈ В/КОА ПГ15

ПопАрт Планета објавува и дистрибуира уметност од 2001 година Пребарајте ја нашата нова и гроздобер умет�

DEN 172.80
Дејви Џонс Оригинално Мастило Дневен Весник Стрип Уметност Потпишан И Нацртан Од Сем Леф 1966 217 Новак
Дејви Џонс Оригинално Мастило Дневен Весник Стрип Уметност Потпишан И Нацртан Од Сем Леф 1966 217

Дејви ЏОНС Оригиналниот Мастило Дневен Стрип Уметност Сем Леф ПОТПИША 1966 Обединетите Карактеристики С�

DEN 1.00
СЕНКА НА ЛИЛЈАКОТ 16 СТРАНИЦА 13 БЕТМЕН ПЛАШИЛО СТРИП ПРОДУКЦИЈА УМЕТНОСТ ПОТПИШАН со / КОА Новак
СЕНКА НА ЛИЛЈАКОТ 16 СТРАНИЦА 13 БЕТМЕН ПЛАШИЛО СТРИП ПРОДУКЦИЈА УМЕТНОСТ ПОТПИШАН со / КОА

ПопАрт Планета објавува и дистрибуира уметност од 2001 година Пребарајте ја нашата нова и гроздобер умет�

DEN 1.67
ГРОЗДОБЕР БЕТМЕН470 НА БОГОВИТЕ И МАЖИТЕ БОЈА ВОДИЧ ПОТПИШАН АДРИЕН РОЈ W/C. O. PG30 Новак
ГРОЗДОБЕР БЕТМЕН470 НА БОГОВИТЕ И МАЖИТЕ БОЈА ВОДИЧ ПОТПИШАН АДРИЕН РОЈ W/C. O. PG30

ПопАрт Планета објавува и дистрибуира уметност од 2001 година Пребарајте ја нашата нова и гроздобер умет�

DEN 2.00
СЕНКА НА ЛИЛЈАКОТ 16 СТРАНИЦА 20 БЕТМЕН ПЛАШИЛО СТРИП ПРОДУКЦИЈА УМЕТНОСТ ПОТПИШАН в / КОА Новак
СЕНКА НА ЛИЛЈАКОТ 16 СТРАНИЦА 20 БЕТМЕН ПЛАШИЛО СТРИП ПРОДУКЦИЈА УМЕТНОСТ ПОТПИШАН в / КОА

ПопАрт Планета објавува и дистрибуира уметност од 2001 година Пребарајте ја нашата нова и гроздобер умет�

DEN 3.33
СЕНКА НА ЛИЛЈАКОТ ВОЛ.10 ПРОДУКЦИСКА УМЕТНОСТ ПОТПИШАН А. РОЈ В/КОА ПГ20 Новак
СЕНКА НА ЛИЛЈАКОТ ВОЛ.10 ПРОДУКЦИСКА УМЕТНОСТ ПОТПИШАН А. РОЈ В/КОА ПГ20

ПопАрт Планета објавува и дистрибуира уметност од 2001 година Пребарајте ја нашата нова и гроздобер умет�

DEN 790.40
ГРОЗДОБЕР БЕТМЕН СЕНКА ЛИЛЈАК ДЕЛ 9 БОЈА ВОДИЧ ПОТПИШАН АДРИЕН РОЈ W/C. O. ПГ 21 Новак
ГРОЗДОБЕР БЕТМЕН СЕНКА ЛИЛЈАК ДЕЛ 9 БОЈА ВОДИЧ ПОТПИШАН АДРИЕН РОЈ W/C. O. ПГ 21

ПопАрт Планета објавува и дистрибуира уметност од 2001 година Пребарајте ја нашата нова и гроздобер умет�

DEN 275.20
Р. Ф. Д. Оригинален Дневен Весник Со Мастило Стрип Уметност Потпишан Мајк Марланд 1992 194 Новак
Р. Ф. Д. Оригинален Дневен Весник Со Мастило Стрип Уметност Потпишан Мајк Марланд 1992 194

Р Ф Д Оригинален Мастило Дневен Стрип Уметност МАЈК МАРЛАНД ПОТПИША 1992 Кралот Карактеристики Синдикато

DEN 2319.84
Дејв Сим Гордост Литографска Плоча 5 Новак
Дејв Сим Гордост Литографска Плоча 5

Дејв Сим литограф, Сан Диего Стрип Кон, Комикон Гроздобер литографија Одлична, нане состојба уметност...

DEN 800.00