Демонски #3 ВФ ; Слика стрип

Демонски 3 ВФ ; Слика стрип

DEN 782.40

Новак

Достапно за нарачка

Напишано Од Кристофер Себела. Илустрирано Од Нико Волтер. Точка : Демонски #3 Издавач : Слика Насловна Уметник : Ден Браун Писател : Кристофер Себела Уметник : Нико Волтер оваа ставка е надвор од печатење, што го прави колекционерски. Секој дополнителен стрип бродови за само 50 центи повеќе на клиентите во САД. Оваа листа содржи фотографија на акции и информации од Стрип И Човечки Компјутери.

Избор на клиент

ЈЛА: Класифицирани 29 ВФ/НМ ; ДЦ стрип Новак
ЈЛА: Класифицирани 29 ВФ/НМ ; ДЦ стрип

Напишано Од Хауард Чајкин Илустрирано Од Килијан Планкет Точка : JLA : Класифицирани #29 (со очила) Издавач :

DEN 2.00
Што Ако? Икс-Мен Возраст На Апокалипса 1 ВФ; марвел стрип Новак
Што Ако? Икс-Мен Возраст На Апокалипса 1 ВФ; марвел стрип

Напишано Од Рик Ремендер Илустрирано Од Дејв вилкинс Точка : Што Ако? ИксМен Возраст На Апокалипса #1 Изд�

DEN 1.67
Doppelganger 1 VF; Алтерна стрип Новак
Doppelganger 1 VF; Алтерна стрип

Напишано Од Џордан Харт Илустрирано Од Емануел Ксеркс хавиер Точка : Допелгангер (Алтерна) #1 Издавач : Ал

DEN 230.40
Јакуза 1-4 Ц. ј. комплетна Јапонска моб приказна На Хендерсон! Новак
Јакуза 1-4 Ц. ј. комплетна Јапонска моб приказна На Хендерсон!

ЈАКУЗА (1987 ЕТ) 14 ЈАПОНСКА ТОЛПА КРИМИНАЛНА ДРАМА!Датум : 09 / 8704 / 88сторија и Уметност : Ц Ј ХЕНДЕРСОН и Валте

DEN 127.20
Нинџак 15 ВФ ; Храбар стрип | Ден Абнетdyи Ланинг Новак
Нинџак 15 ВФ ; Храбар стрип | Ден Абнетdyи Ланинг

Напишано Од Ден Абнет, Anи Ланинг Илустрирано Од Anрју Кари Точка : Нинџак #15 Издавач : Храбар Насловна Умет

DEN 1.67
Духови: Легија 4А ФН ; стрип од 88 милји на час | Последно Издание Новак
Духови: Легија 4А ФН ; стрип од 88 милји на час | Последно Издание

Напишано Од Anрју Даб Илустрирано Од Стив Курт Точка : Духови : Легија #4а Издавач : 88mph Писател : Artistрју Даб

DEN 0.33
Џејмс Бонд: Феликс Лајтер 1а ВФ/НМ ; Динамит стрип Новак
Џејмс Бонд: Феликс Лајтер 1а ВФ/НМ ; Динамит стрип

Напишано Од Џејмс Робинсон Илустрирано Од Арон кембел Точка : Џејмс Бонд : Феликс Лајтер #1а Издавач : Дин�

DEN 2.00
Ветер во Врбите, HC 4 VF/NM ; NBM стрип | Паника во Жаба сала тврд повез Новак
Ветер во Врбите, HC 4 VF/NM ; NBM стрип | Паника во Жаба сала тврд повез

Напишано од Кенет Греам Илустрирано од Мишел Плесикс Точка : Ветер во Врбите, ИЗДАВАЧ НА HC #4 : Nbm Писател :

DEN 0.33
Потомство 328Б ВФ/НМ ; Слика стрип Новак
Потомство 328Б ВФ/НМ ; Слика стрип

Напишано Од Рори Меконвил Илустрирано Од Карло Барбери Точка : Потомство #328б Издавач : Слика Писател : Ро

DEN 95.84
Убиец на Вампири, 10C VF/NM ; Бум! Стрип | 1:25 Варијанта Светот На Бафи Новак
Убиец на Вампири, 10C VF/NM ; Бум! Стрип | 1:25 Варијанта Светот На Бафи

Напишано од Сара Гејли Илустрирано Од Хана Темплер Точка : Вампир Убиец, #10c Издавач : Бум! Насловна Уметн�

DEN 2.67
Никс 3 ФН; стрип на Марвел | 1-ви изглед Х-23 Новак
Никс 3 ФН; стрип на Марвел | 1-ви изглед Х-23

Напишано од Џо Кесада Илустрирано Од Џошуа мидлтон Точка : Никс #3 Издавач : Марвел Корица Уметник : Џошуа

DEN 2.00
Steampunk Goldilocks 1 VF; антарктикот стрип Новак
Steampunk Goldilocks 1 VF; антарктикот стрип

Напишано Од Род Еспиноза Илустрирано Од Род Еспиноза Напишано Од Род Еспиноза Илустрирано Од Род Еспин�

DEN 3.00
Хаос!: Смешковци Психотичното Копче 1 ВФ/НМ ; Динамит стрип Новак
Хаос!: Смешковци Психотичното Копче 1 ВФ/НМ ; Динамит стрип

Напишано Од Мајк Рајхт Илустрирано Од Хуанан Рамирез, Род Родолфо Точка : Хаос! : Смешковци Психотичното

DEN 2351.84
По Дамерон 10 ВФ; Марвел стрип | Војна На Ѕвездите Чарлс Соул Новак
По Дамерон 10 ВФ; Марвел стрип | Војна На Ѕвездите Чарлс Соул

Напишано Од Чарлс Соул Илустрирано Од Фил Ното Точка : По Дамерон #10 Издавач : Марвел Корица Уметник : Фил

DEN 1.00
Стормвоч: Тим Ахил 20 ВФ ; стрип за Диви Бури Новак
Стормвоч: Тим Ахил 20 ВФ ; стрип за Диви Бури

Напишано Од Михеј Иан Рајт Илустрирано Од Ц П Смит Точка : Storm Watch : Тим Ахил #20 Издавач : Wildstorm Покритие Уме�

DEN 3.00