Knodos дрвена тропачка кутија 58мм/ еспресо WDT алатка

Knodos дрвена тропачка кутија 58мм/ еспресо WDT алатка

DEN 1.67

Новак

Достапно за нарачка

Содржи 4 функции во 1 ставка : Knock Box, Espresso Distributor, Tamper Cafe и Holder Portafilter Tamping. Може да ги задоволи сите ваши потреби истовремено. Организаторот на еспресо вклучува отстранлива кутија за нокатор од не'рѓосувачки челик, држач за еспресо, држач за дистрибутер на кафе и држач за корпи за портафилтер, кој ги решава сите ваши грижи за складирање на кафе. Пакетот вклучува алатка за еспресо со алуминиумски дијаманти, еспресо WDT 0,35мм со штанд, клуч за клучеви и 4 игли за замена. Алатката за дистрибуција на Вајс може да помогне рамномерно да се дистрибуира кафето во Портафилтер за да се промовираат повеќе дури и екстракции и подобра чаша за еспресо. Содржи 4 функции во 1 ставка : Knock Box, Espresso Distributor, Tamper Cafe и Holder Portafilter Tamping. Може да ги задоволи сите ваши потреби истовремено. Организаторот на еспресо вклучува отстранлива кутија за нокатор од не'рѓосувачки челик, држач за еспресо, држач за дистрибутер на кафе и држач за корпи за портафилтер, кој ги решава сите ваши грижи за складирање на кафе. Пакетот вклучува алатка за еспресо со алуминиумски дијаманти, еспресо WDT 0,35мм со штанд, клуч за клучеви и 4 игли за замена. Алатката за дистрибуција на Вајс може да помогне рамномерно да се дистрибуира кафето во Портафилтер за да се промовираат повеќе дури и екстракции и подобра чаша за еспресо. 58мм дрвена тропачка кутија со алатка за тампер станица / еспресо WDT.

Избор на клиент

Икапе 53,3мм еспресо Тампер, Премиум бариста кафе Тампер со калибрирана пролет натоварена, рамна база од не'рѓосувачки Новак Попуст