Sealey CV6P Крстот Заменик 150mm Професионални

Sealey CV6P Крстот Заменик 150mm Професионални

DEN 6050.88

Новак

Достапно за нарачка

Фиксна основа (X + Y оска) конструкција од леано железо за цврстина и издржливост. Идеален за дупчење и мелење операции. Изграден со поголеми толеранции и пофини нишки со јасни и прецизни (0,05 мм) странични и надолжни скали, овозможувајќи попрецизно поставување на работното парче. Ширина/Длабочина На вилицата/Отворање : 150/40/135 мм. Странично/надолжно патување : 110/150 мм. фиксна основа (X + Y Оска) конструкција од леано железо за цврстина и издржливост. Идеален за дупчење и мелење операции. Изграден со поголеми толеранции и пофини нишки со јасни и прецизни (0,05 мм) странични и надолжни скали, овозможувајќи попрецизно поставување на работното парче. Ширина/Длабочина На вилицата/Отворање : 150/40/135 мм. Странично/надолжно патување : 110/150 мм. фиксна основа (X + Y Оска) конструкција од леано железо за цврстина и издржливост. Идеален за дупчење и мелење операции. Изграден со поголеми толеранции и пофини нишки со јасни и прецизни (0,05 мм) странични и надолжни скали, овозможувајќи попрецизно поставување на работното парче.

Избор на клиент

ТРУСКО ВРС300Н Наковална Менгеме Со Ротирачки Држач, 11,8 инчи Новак
ТРУСКО ВРС300Н Наковална Менгеме Со Ротирачки Држач, 11,8 инчи

Гаранцијата на производителот не може да се примени Вкупна Должина : 26,4 инчи (669 мм) Ширина : 12,2 инчи (309 мм)

DEN 0.67