Collectionефри Александар 178орб Повлечете ја колекцијата Кеј Ларго, темна бронза

Collectionефри Александар 178орб Повлечете ја колекцијата Кеј Ларго, темна бронза

DEN 0.33

Новак

Достапно за нарачка

Дупки за монтирање : 5 внатре (128мм). Севкупна должина : 7 ин. (178мм). Проекција : 1-7/16 внатре (37мм). Заврши : Темна бронза. Дупки за монтирање : 5 внатре (128мм). Севкупна должина : 7 ин. (178мм). Проекција : 1-7/16 внатре (37мм). Заврши : Темна бронза. Опции за големина : 7,008 '(178мм) Долга, Заврши Опции : Бронза со нафта, Центар до центар : 5.04' (128мм) Центри за центри. Пакувани со две завртки 8/32 'x 1'. Дијаметар од 9/16 '.

Избор на клиент

EMTEK 86473US15 BLYTHE 6 IN CT Повлечете, сатен никел Новак
EMTEK 86473US15 BLYTHE 6 IN CT Повлечете, сатен никел

Повлечете го кабинетот 6 "Центар до центар Вклучува завртки за инсталација Цврст фалсификуван месинг...

DEN 1.67