NTE Electronics NTE590 Силиконска диода со двојно префрлување, вообичаена катода, време на обратно закрепнување на 3NS, рејтинг на струја од 0,3 засилувачи, 75V

NTE Electronics NTE590 Силиконска диода со двојно префрлување, вообичаена катода, време на обратно закрепнување на 3NS, рејтинг

DEN 1.67

Новак

Достапно за нарачка

Достапно во заедничка катода. Ниска капацитивност. Брзо време на закрепнување. Ниско истекување. Висока спроводливост. Достапно во заедничка катода. Ниска капацитивност. Брзо време на закрепнување. Ниско истекување. Висока спроводливост. NTE Electronics NTE590 Силиконска диода со двојно префрлување, вообичаена катода, време на обратно закрепнување на 3 NS, рејтинг на струја од 0,3 засилувачи, 75 V.

Избор на клиент

MMBZ5235B-7-F диод Зенер 6.8V 350MW SOT23-3 5235 MMBZ5235 Новак
MMBZ5235B-7-F диод Зенер 6.8V 350MW SOT23-3 5235 MMBZ5235

Дел бр : MMBZ5235 B7F Пакет : SOT233 Опис : Диод Зенер 6.8 V 350 MW SOT233 Дел Бр 10 MAcurrent Обратно истекување @ VR : 3 μA @ 5 Vtolerance :

DEN 64.00
MM3Z39VT1G DIODE ZENER 39V 200MW SOD-323 3Z39V MM3Z39V Новак
MM3Z39VT1G DIODE ZENER 39V 200MW SOD-323 3Z39V MM3Z39V

Дел бр : MM3 Z39 VT1 G Пакет : СОД323 Опис : Diode Zener 39 V 200 MW SOD323 Дел бр : MM3 Z39 VT1 G Пакет : СОД323 Опис : Diode Zener 39 V 200 MW SOD323...

DEN 0.67
BZX84C7V5-7 Диода Зенер 7.5V 350MW SOT23-3 BZX84 84C Новак
BZX84C7V5-7 Диода Зенер 7.5V 350MW SOT23-3 BZX84 84C

Дел бр : BZX84 C7 V57 Пакет : SOT233 Опис : Диод Зенер 7.5 V 350 MW SOT233 Дел Бр Обратно истекување @ VR : 1 μA @ 5 VTolerance : ± 6%моќн�

DEN 1.33
BZT52C4V3-7 Диод Зенер 4.3V 500MW SOD-123 BZT52 52C Новак
BZT52C4V3-7 Диод Зенер 4.3V 500MW SOD-123 BZT52 52C

Дел бр : BZT52 C4 V37 Пакет : SOD123 Опис : Диод Зенер 4.3 V 500 MW SOD123 Дел бр : BZT52 C4 V37 Пакет : SOD123 Опис : Диод Зенер 4.3 V 500 MW S

DEN 64.00
TLZ18C-GS08 DIODE ZENER 18V ​​500MW SOD80 TLZ18 18C Новак
TLZ18C-GS08 DIODE ZENER 18V ​​500MW SOD80 TLZ18 18C

Дел бр : TLZ18 CGS08 Пакет : СОД80 мин Опис : Diode Zener 18 V 500 MW SOD80 Дел бр : TLZ18 CGS08 Пакет : СОД80 мин...

DEN 128.00
BZG03C24TR DIODE ZENER 1.25W DO214AC 03C24 BZG03C24 Новак
BZG03C24TR DIODE ZENER 1.25W DO214AC 03C24 BZG03C24

Дел бр : BZG03 C24 TR Пакет : DO214 AC Опис : Диод Зенер 1.25 W DO214 AC Дел бр : BZG03 C24 TR Пакет : DO214 AC Опис : Диод Зенер 1.25 W DO214 A

DEN 128.00
На полупроводник MM5Z12VT1G MM5Z12VT1 Серија 200 MW 10 MA 12 V SMT ZENER VOLTATE регулатор - SOD -523 - 3000 Предмет Новак
На полупроводник MM5Z12VT1G MM5Z12VT1 Серија 200 MW 10 MA 12 V SMT ZENER VOLTATE регулатор - SOD -523 - 3000 Предмет

Power Dissipation LimitMax : 200 MW Работавтажаном : 12 V Forward Current : 10 m A FOWERDVOLTAGE : 0,9 V Reverse Current Max : 100 NA MM5 Z12 VT1 Серија 200 MW 10 MA 12 V

DEN 0.33
DZ2J06200L Диод Зенер 6.2V 200mW SMini2 2J06200 DZ2J06200 Новак
DZ2J06200L Диод Зенер 6.2V 200mW SMini2 2J06200 DZ2J06200

Дел бр : DZ2 J06200 L Пакет : Smini2F5B Опис : Диод Зенер 6.2 V 200m W Smini2 Дел бр : DZ2 J06200 L Пакет : Smini2F5B Опис : Диод Зенер 6.2 V 2

DEN 128.00
OEM Nexperia BAS17,215, Zener Diode Single 5V 120OHM 250MW Automotive 3-Pin SOT-23 T/R Новак
OEM Nexperia BAS17,215, Zener Diode Single 5V 120OHM 250MW Automotive 3-Pin SOT-23 T/R

EU ROHS : Компаниран ECCN (САД) : EAR99 Дел Статус : Активен HTS : 8541.10.00.50 SVHC : Да Автомобилство : Да PPAP : Непознат тип : �

DEN 0.67
Diodes DDZ5V6B -7 DDZ5V6B Серија 5.6 V 10 MA SMT прецизност Зенер диода - SOD -123 - 3000 ставка Новак
Diodes DDZ5V6B -7 DDZ5V6B Серија 5.6 V 10 MA SMT прецизност Зенер диода - SOD -123 - 3000 ставка

Power Dissipation LimitMax : 500 MW Работавтажаном : 5,6 V Forward Current : 10 m A Forward Voltage : 0,9 V Reverse Current Max : 0,5 μA DDZ5 V6 B Серија 5.6 V 10 MA SMT

DEN 4500.32
TLZ22D-GS08 DIODE ZENER 22V 500MW SOD80 TLZ22 22D Новак
TLZ22D-GS08 DIODE ZENER 22V 500MW SOD80 TLZ22 22D

Дел бр : TLZ22 DGS08 Пакет : СОД80 мин Опис : Диод Зенер 22 V 500 MW SOD80 Дел бр : TLZ22 DGS08 Пакет : СОД80 мин...

DEN 3.00
TZMC62-GS08 DIODE ZENER 62V 500MW SOD80 TZMC62 62-G Новак
TZMC62-GS08 DIODE ZENER 62V 500MW SOD80 TZMC62 62-G

Дел бр : TZMC62GS08 Пакет : СОД80 мин Опис : Diode Zener 62 V 500 MW SOD80 Дел бр : TZMC62GS08 Пакет : СОД80 мин Опис : Diode Zener 62 V 500 MW SOD80

DEN 0.67
Yingjun 0,5W 500MW Zener Diode BZV55C LL34 1206 Zener Diode 16 типови 2500 парчиња Новак
Yingjun 0,5W 500MW Zener Diode BZV55C LL34 1206 Zener Diode 16 типови 2500 парчиња

Тип : Зенер диода Тип на пакет : Површинска монтажа Енергија : 0,5 W Напон : 2 V4 2 V7 3 V0 3 V3 3 V6 3 V9 4 V3 4 V7 5 V1 5 V6 6 V2 6 V8

DEN 1.33
100pcs 1N4001 DO-41 50V 1A Општа намена Диода Диода Обратна напон 50V напред струја 1а Новак
100pcs 1N4001 DO-41 50V 1A Општа намена Диода Диода Обратна напон 50V напред струја 1а

Пластичен исправувач на општа намена 1 N4001 DO41 Количина : 100 компјутери Обратна напон 50 Напредна струја 1,0 �

DEN 95.84
BZX84B22-7-F Диод Зенер 22V 300MW SOT23 84B22 BZX84B22 Новак
BZX84B22-7-F Диод Зенер 22V 300MW SOT23 84B22 BZX84B22

Дел бр : BZX84 B227F Пакет : SOT23 Опис : Diode Zener 22 V 300 MW SOT23 Дел бр : BZX84 B227F Пакет : SOT23 Опис : Diode Zener 22 V 300 MW SOT23 Дел Бр...

DEN 0.67
DDZ33-7 DIODE ZENER 33V 500MW SOD-123 DDZ33 33-7 Новак
DDZ33-7 DIODE ZENER 33V 500MW SOD-123 DDZ33 33-7

Дел бр : DDZ337 Пакет : SOD123 Опис : Diode Zener 33 V 500 MW SOD123 Дел Бр : 50 NA @ 27 VTolerance : ± 3%моќност максимум : 500 MWimpedance (MAX) (ZZT)

DEN 64.00
MMSZ5253B диода Зенер 25V 500MW SOD-123 5253 MMSZ5253 Новак
MMSZ5253B диода Зенер 25V 500MW SOD-123 5253 MMSZ5253

Дел бр : MMSZ5253 B Пакет : SOD123 Опис : Diode Zener 25 V 500 MW SOD123 Дел Бр @ 19vtolerance : ± 5%моќност максимум : 500 MWimpedance (MAX) (ZZT) : 35

DEN 80.00
Chanzon BZX55C2V2 Зенер диод 0,5W 2.2V DO-35 Аксијални диоди 0,5 вати 2,2 Волт Новак
Chanzon BZX55C2V2 Зенер диод 0,5W 2.2V DO-35 Аксијални диоди 0,5 вати 2,2 Волт

BZX55 C2 V2 500 MW 2 V2 Компонента за електроника во согласност со олово / ROHS / преку дупка Многу остра обратна к

DEN 0.33
NTE Electronics 1N964B Зенер диода, аксијално олово, 1/2W, 5% толеранција, 13V Новак
NTE Electronics 1N964B Зенер диода, аксијално олово, 1/2W, 5% толеранција, 13V

Зенер напон 2.4 V до 200 V Ниска цена Ниска импеданса на Зенер Одлично стегање Лесно се исчисти со Фреон, алк�

DEN 1.67
1SMA5934BT3G диода Зенер 24V 1,5W SMA 1 1S Новак
1SMA5934BT3G диода Зенер 24V 1,5W SMA 1 1S

Дел бр : 1 SMA5934 BT3 G Пакет : СМА Опис : Diode Zener 24 V 1.5 W SMA Дел бр : 1 SMA5934 BT3 G Пакет : СМА Опис : Diode Zener 24 V 1.5 W SMA...

DEN 48.00
На полупроводник 1SMA5937BT3G 1SMA5937B Серија 1,5 W 200 MA 33 V SMT регулатор на напон на Зенер - случај -403D - 5000 ставка Новак
На полупроводник 1SMA5937BT3G 1SMA5937B Серија 1,5 W 200 MA 33 V SMT регулатор на напон на Зенер - случај -403D - 5000 ставка

Power Dissipation LimitMax : 500 MW Работавтажаном : 33 V Forward Current : 200 m A FOWERDVOLTAGE : 1,5 V Reverse Current Max : 500 NA Power Dissipation LimitMax : 500 MW...

DEN 373.92
Chanzon 1N4741A 1N4741 Power Zener Diode 1W 11V DO-41 Аксијални диоди 1 Watt 11 волт Новак
Chanzon 1N4741A 1N4741 Power Zener Diode 1W 11V DO-41 Аксијални диоди 1 Watt 11 волт

IN4741 A (4741 A) 1 WATT 11 V Компонента за електроника во согласност со олово / ROHS / преку дупка Многу остра обрат�

DEN 95.84
TZMC18-GS08 DIODE ZENER 18V ​​500MW SOD80 TZMC18 18-g Новак
TZMC18-GS08 DIODE ZENER 18V ​​500MW SOD80 TZMC18 18-g

Дел бр : TZMC18GS08 Пакет : СОД80 мин Опис : Diode Zener 18 V 500 MW SOD80 Дел бр : TZMC18GS08 Пакет : СОД80 мин Опис : Diode Zener 18 V 500 MW SOD80

DEN 128.00
1SMB5920BT3 Диода Зенер 6.2V 3W SMB 1 1S Новак
1SMB5920BT3 Диода Зенер 6.2V 3W SMB 1 1S

Дел бр : 1 SMB5920 BT3 Пакет : SMB Опис : Diode Zener 6.2 V 3 W SMB Дел Бр 4 VTolerance : ± 5%моќност максимум : 550 MWimpedance (MAX) (ZZT) : 2 Ohmmount

DEN 64.00
UDZVTE-177.5B Диод Зенер 7.5V 200MW UMD2 177,5 UDZVTE-177.5 Новак
UDZVTE-177.5B Диод Зенер 7.5V 200MW UMD2 177,5 UDZVTE-177.5

Дел бр : удцв177.5б Пакет : UMD2 Опис : Diode Zener 7.5 V 200 MW UMD2 Дел бр : удцв177.5б Пакет : UMD2 Опис : Diode Zener 7.5 V 200 MW UMD2...

DEN 1.67